آموزش افزونه All in One SEO برای کنترل سئو سایت وردپرس
افزونه All in One SEO برای کمک به شما در جهت بهینه سازی وب سایت تان برای موتورهای جستجو ایجاد شده است. استفاده از این افزونه آسان بوده و به گونه ای طراحی شده که مبتدی ها بتوانند به راحتی از آن استفاده کنند. در این مقاله به آموزش افزونه All in One SEO که یکی از بهترین افزونه های سئو وردپرس است پرداخته و نحوه عملکرد این افزونه و تأثیر آن بر سئوی سایت وردپرسی شما را مورد بررسی قرار خواهیم داد.
سئو (SEO) باعث می شود رتبه وب سایت شما در جستجوی گوگل و دیگر موتورهای جستجو بالاتر رود. اگرچه وردپرس به صورت پیش فرض برای سئو بهینه سازی شده است اما به غیر از تنظیمات پیش فرض، تنظیمات زیاد دیگری مانند اضافه کردن متاتگ ها، ساخت نقشه XML سایت، پرهیز از محتوای داپلیکیت و بسیاری موارد دیگر وجود دارد که باعث می شود سایت شما مورد پسند موتورهای جستجو قرار گیرد.
افزونه All in One SEO باعث می شود بتوانید تمام تنظیمات لازم برای بهبود سئو سایت را به سادگی انجام دهید. این افزونه جایگزین مناسبی برای افزونه Yoast SEO است.
در مقاله مقایسه افزونه All in One SEO و Yoast SEO می توانید با ویژگی های مختلف این دو افزونه و کاربردهای آنها آشنا شوید.
در این آموزش افزونه All in One SEO را مورد بررسی قرار داده و نحوه تنظیمات این افزونه و کار با آن را توضیح خواهیم داد.
آموزش افزونه All in One SEO و نحوه کنترل سئو سایت در وردپرس
ابتدا افزونه را از پایین صفحه دریافت نموده و آن را در سایت خود در بخش افزونه ها نصب کنید. اگر منو افزونه را ندیدید یا اطلاعات جزئی تری لازم دارید، به راهنمای گام به گام ما در مورد آموزش نصب افزونه وردپرس مراجعه کنید.
بعد از اینکه افزونه نصب شد آن را فعال کنید. پس از فعال سازی افزونه منوی جدیدی به نام All In One SEO به پیشخوان وردپرس اضافه می شود. با کلیک بر روی این منو وارد صفحه تنظیمات کلی افزونه می شوید که در آن می توانید تنظیمات مورد نظر خود را اعمال کنید.
صفحه تنظیمات کلی افزونه All in One SEO شامل آیتم های مختلفی است که در ادامه آموزش به بررسی آیتم های مهم آن می پردازیم.
آموزش تنظیمات کلی افزونه All in One SEO
در کنار هریک از گزینه های صفحه تنظیمات، یک آیکون علامت سئوال قرار دارد که با کلیک بر روی آن یک پیام راهنما درباره آن آیتم و کاری که انجام می دهد، نشان داده می شود.
تنظیمات کلی
اولین گزینه در صفحه تنظیمات کلی افزونه، تنظیم URL های استاندارد یا کانونیکال است. فعال کردن این گزینه و مشخص کردن یک آدرس استاندارد برای هر پست مانع از ایجاد محتوای تکراری و جریمه شدن از طرف گوگل می شود. برای آشنایی بیشتر با مفهوم محتوای تکراری یا دوپلیکیت و URL کانونیکال، مقاله تگ Canonical چیست را مطالعه کنید.
در یک نصب معمولی وردپرس، یک پست در مکان های مختلفی مانند صفحه اصلی، صفحه بایگانی، صفحه نویسنده، صفحات دسته و برچسب نشان داده می شود. به همین دلیل توصیه می شود به جای استفاده از کل مقاله، از خلاصه یا گزیده ای از آن در صفحات آرشیو وردپرس استفاده شود. انتشار کامل مقالات در تمام صفحات باعث ایجاد محتوای تکراری می شود.
تنظیمات صفحه اصلی
در این بخش از تنظیمات افزونه All in One SEO می توانید تنظیمات صفحه اصلی سایت خود را پیکربندی کنید که در ادامه آموزش درباره آن توضیح خواهیم داد.
در تنظیمات صفحه اصلی باید جزئیات اندکی مانند عنوان صفحه اصلی و توضیحات صفحه اصلی را وارد کنید. برای پر کردن فیلدهای فوق باید چند نکته را مد نظر قرار دهید:
- عنوان صفحه اصلی می تواند با عنوان وب سایت وردپرس شما متفاوت باشد. می توانید این عنوان را جذاب تر کرده و از کلمات کلیدی مهم خود در آن استفاده نمایید.
- اگر قسمت عنوان صفحه اصلی را خالی بگذارید، افزونه All in One SEO از عنوان پیش فرض وب سایت وردپرس شما استفاده می کند. اطمینان حاصل کنید که در عنوان صفحه اصلی از کلمات کلیدی اصلی وب سایت خود استفاده کرده اید.
- در قسمت توضیحات صفحه اصلی یک متن 160 کاراکتری در مورد اینکه وبلاگ شما چه کاری انجام می دهد بنویسید. سعی کنید این متن بامعنی، آموزنده و پر از کلمات کلیدی شما باشد.
- اگر قسمت توضیحات صفحه اصلی را خالی بگذارید، افزونه All in One SEO از این توضیحات در صفحه اصلی استفاده نخواهد کرد. اما توصیه می شود این فیلد را پر کرده و از مزایای آن بهره مند شوید.
اگر از یک صفحه اصلی استاتیک در سایت خود استفاده می کنید گزینه بکار بردن صفحه ثابت بجای برگه اصلی را فعال کنید. با فعال کردن این گزینه می توانید صفحه اصلی خود را ویرایش کرده و عنوان و توضیحات را در زیر متا باکس All in One اضافه کنید.
برای آشنایی با نحوه اختصاص دادن یک برگه برای صفحه اصلی سایت وردپرس مقاله آموزش ساخت برگه برای نوشته ها در وردپرس را مطالعه کنید.
تنظیمات عنوان
در این قسمت از آموزش افزونه All in One SEO به بررسی تنظیمات عنوان این افزونه می پردازیم. در قسمت تنظیمات عنوان می توانید قالب پیش فرض عنوان برای هر صفحه ای که توسط وردپرس ایجاد می شود مانند صفحات نوشته ها، صفحه اصلی، بایگانی ها، برچسب ها و دسته ها را تنظیم کنید.
هر صفحه در وردپرس دارای یک تگ عنوان <title> است که در فایل های قالب وردپرس وجود دارد. گزینه اول که “عنوان های بازنویسی” است به افزونه All in One SEO اجازه می دهد تا عنوان ها را بازنویسی کند. این گزینه به صورت پیش فرض فعال است تا تنظیمات قالب را لغو کند. بهتر است این گزینه فعال باشد زیرا قالب ها اجازه ندارند گزینه های سئو را اضافه کنند. در آپدیت جدید افزونه All in One SEO این گزینه حذف شده است.
همچنین می توانید عنوان پست ها، بایگانی و دیگر صفحات را با تغییر تگ های پیش فرض آنها تغییر دهید. بهتر است برای کسب نتایج بهینه این تنظیمات را در حالت پیش فرض رها کنید. اگر صفحات فرود زیادی ساخته اید تنها چیزی که باید تغییر دهید فرمت عنوان برگه است.
در قسمت فرمت عنوان نوشته بخش |%blog_title% را حذف کنید. در این صورت عنوان نوشته های سایت شما محدود به 60 کاراکتر نمی شود و تمام عنوان نوشته در نتایج جستجو نشان داده می شود.
تنظیمات نوع محتوا
در این قسمت از آموزش افزونه All in One SEO می توانید نوع محتوایی که مایل هستید تنظیمات پیشرفته سئو بر روی آنها اعمال شود را مشخص کنید.
به عنوان مثال اگر از افزونه Envira Gallery استفاده می کنید، گالری های شما در این قسمت به عنوان یک نوع پست سفارشی با نام Envira Galleries نمایش داده می شوند. از آنجا که گالری ها معمولاً در نوشته ها و برگه های وردپرس استفاده می شوند نیازی به اعمال تنظیمات پیشرفته بر روی آنها ندارید. اما اگر از Envira’s standalone gallery addon برای ایجاد گالری های مستقل استفاده می کنید باید SEO را برای آن فعال کنید.
تنظیمات نمایش
تنظیمات نمایش به شما امکان نمایش عنوان سئوی نوشته و برگه و توضیحات نوشته شده بر روی صفحات پست را می دهد. این تنظیمات به صورت پیش فرض فعال است و می توانید آنها را به همان صورت رها کنید.
تأیید وب مستر
این قسمت مکانی است که باید کد تأییدیه وبمستر که توسط گوگل، بینگ یا پینترست ارائه می شود را برای اثبات مالکیت سایت خود وارد کنید.
توصیه می کنیم از ابزارهای گوگل وبمستر تولز یا سرچ کنسول گوگل و بینگ وبمستر تولز استفاده کنید. زیرا کمک زیادی به سئوی سایت شما خواهند کرد. با وصل شدن به این ابزارها می توانید به خطاهای سایت خود پی برده و سریعاً آنها را برطرف کنید. همچنین اطلاعات زیادی درباره سایت و رنکینگ موتورهای جستجو به شما می دهند که می توانید از این اطلاعات استفاده کرده و استراتژی محتوای سایت خود را برنامه ریزی کنید و سئوی سایت خود را بهبود دهید.
اگر از پینترست برای افزایش ترافیک وب سایت خود استفاده می کنید، تأیید سایت خود با پینترست با شما امکان استفاده از آنالیتیکس پینترست را می دهد.
تنظیمات گوگل آنالیز
در این قسمت از آموزش افزونه All in One SEO به بررسی بخش تنظیمات گوگل می پردازیم.
در این قسمت می توانید شناسه گوگل آنالیتیکس خود را در این بخش اضافه کنید و افزونه All in One SEO به صورت خودکار کد گوگل آنالیتیکس شما را به سایت اضافه می کند.
در مقاله آموزش تحلیل رفتار کاربر با گوگل آنالیتیکس می توانید اطلاعات کاملی درباره نحوه تجزیه و تحلیل رفتار کاربران به دست آورید.
تنظیمات Schema
این بخش به شما امکان می دهد داده های ساختاریافته (نشانه گذاری اسکیما) که توسط Bing ، Google و Yandex برای نمایش ریچ اسنیپت ها استفاده می شود را فعال و کنترل کنید. برای آشنایی بیشتر با داده ساختار یافته و افزونه های دیگر این دسته، مقاله بهترین افزونه های ریچ اسنیپت وردپرس را مطالعه کنید.
تنظیمات Noindex
در این بخش از افزونه All in One SEO می توانید ایندکس کردن صفحات دسته و آرشیو را غیرفعال کنید که در ادامه به آموزش آن می پردازیم.
بعضی از متخصصان سئو معتقدند که محتوای این صفحات تکراری است و بهتر است ایندکس نشود. اما بعضی دیگر اعتقاد دارند که تنها باید صفحات غیرضروری را غیرفعال کرده و آرشیوهای مفید مانند آرشیو دسته ها و آرشیو برچسب ها را نگه دارید.
افزونه All in One SEO به صورت پیش فرض ایندکس کردن صفحات دسته و آرشیو را غیرفعال کرده است اما بهتر است تیک گزینه دسته ها را بردارید و ایندکس کردن را برای آن فعال کنید.
اگر وبلاگ شما تک نویسنده است بهتر است گزینه آرشیو نویسنده را نیز فعال کنید. اما اگر از چندین نویسنده در سایت استفاده می کنید اجازه ایندکس کردن آرشیو نویسنده را نیز به موتورهای جستجو بدهید.
تنظیمات پیشرفته
بخش تنظیمات پیشرفته برای وبمستران باتجربه و متخصصان سئو است تا جنبه های خاصی از بهینه سازی وب سایت خود مانند اضافه کردن کد به هدر، توضیحاتی که به صورت خودکار تولید می شود و… را اصلاح کنند. در صورتی که می دانید چه کاری انجام می دهید تنظیمات این بخش را انجام دهید در غیر این صورت کاری در این بخش انجام ندهید.
تنظیمات کلمه کلیدی
بسیاری از متخصصان سئو معتقدند استفاده از برچسب متای کلمات کلیدی هیچ فایده ای ندارد. افزونه All in One SEO به صورت پیش فرض این قسمت را غیر فعال کرده است. اگر می خواهید از کلمات کلیدی استفاده کنید می توانید در این قسمت آنها را فعال کنید.
All in One SEO Pack افزونه قدرتمندی است و گزینه های بسیار زیادی دارد. برای استفاده از برخی ویژگی های این افزونه باید آنها را فعال سازی کنید و این کار را باید از طریق زیرمنوی مدیریت قابلیت ها انجام دهید. در ادامه آموزش افزونه All in One SEO به بررسی زیر منوی مدیریت قابلیت ها می پردازیم.
مدیریت قابلیت ها
برای دسترسی به این قسمت باید در پیشخوان وردپرس به مسیر All in One SEO » مدیریت قابلیت ها بروید.
اگر از افزونه های دیگری برای نقشه XML سایت و افزودن متای داده شبکه های اجتماعی به سایت استفاده نمی کنید، می توانید با فعال کردن این افزودنی ها در All in One SEO که رایگان نیز هستند بیشترین میزان بهینه سازی سئو را دریافت کنید.
Addon های دیگری نیز در این صفحه موجود می باشد که برخی از آنها رایگان است و برای استفاده از برخی دیگر باید آنها را خریداری کنید. با فعال سازی هریک از addon های این صفحه آیتم های مربوط به آن در زیر تنظیمات All in One SEO اضافه می شود.
شما می توانید نقشه XML سایت خود را با استفاده از افزونه All in One SEO ایجاد کنید. در ادامه آموزش به بررسی این ویژگی می پردازیم.
آموزش ایجاد نقشه XML سایت با افزونه All in One SEO
در پیشخوان وردپرس به مسیر All in One SEO » نقشه XML وب گاه بروید. در این قسمت می توانید تنظیمات نقشه سایت خود را اعمال کنید.
نقشه XML سایت لیستی از تمام محتوای موجود در سایت شما است که موتورهای جستجو هنگام خزیدن در سایت از آن استفاده می کنند و شامل برخی اطلاعات مهم است که موتورهای جستجو هنگام خزیدن سایت شما به آن نیاز دارند.
نقشه XML سایت که توسط All in One SEO ایجاد می شود، به موتورهای جستجو می گوید که محتوای سایت شما را از کجا پیدا کنند و به آنها در مورد تصاویر سایت اطلاع می دهد. برای آشنایی بیشتر مقاله نقشه XML سایت و معرفی افزونه ها را مطالعه کنید.
در باکس Sitemap Overview لینک تمام نقشه های XML موجود در سایت شما لیست شده است.
نقشه XML وب گاه
- آپدیت های زمانبندی شده: برنامه ای که می خواهید طبق آن به Google و Bing در مورد نقشه سایت خود ازطلاع دهید را انتخاب کنید. گوگل توصیه می کند این تنظیم را متناسب با فرکانس اضافه کردن یا به روزرسانی محتوای سایت خود تنظیم کنید. توجه داشته باشید که All in One SEO هر زمان که محتوای سایت خود را منتشر، به روز یا حذف می کنید، به طور خودکار Google و Bing را مطلع می کند.
- فعال کردن فهرست نقشه سایت: اکیداً توصیه می شود این گزینه را فعال کنید، خصوصاً اگر سایت بزرگی دارید یا تصاویر موجود در سایت شما زیاد است. این گزینه میزان حافظه مورد نیاز برای ایجاد نقشه سایت را کاهش می دهد و هنگامی که نقشه سایت شما توسط یک موتور جستجو درخواست می شود، سرعت تولید نقشه سایت پویا را افزایش می دهد.
- بیشترین پست ها در هر نقشه سایت: All in One SEO Pack به شما امکان می دهد حداکثر تعداد URL ها را در هر نقشه سایت تعیین کنید. این گزینه پس از بررسی کادر Enable Sitemap Indexes نشان داده می شود. به طور پیش فرض روی 1000 URL در هر نقشه سایت تنظیم شده است. این گزینه را روی عددی بیش از 1000 قرار ندهید.
- انواع پست ها و طبقه بندی ها: این بخش ها به شما امکان می دهند محتوای موجود در نقشه سایت را کنترل کنید. همه باکس ها به طور پیش فرض فعال هستند.
- شامل صفحه های آرشیو داده / شامل صفحه های نویسنده: برای جلوگیری از ایجاد محتوای تکراری، صفحات بایگانی تاریخ و نویسنده را فعال نکنید. این تنظیمات قدیمی است زیرا در حال حاضر گوگل به اندازه کافی هوشمند است که بتواند نحوه کار وردپرس را فهمیده و محتوای بایگانی شده را درک کند.
- حذف تصاویر: All in One SEO به صورت پیش فرض تمام تصاویر را در نقشه XML سایت قرار می دهد. برخی کاربران ممکن است تمایل به وارد کردن تصاویر نداشته باشند. به عنوان مثال ، Yandex از تصاویر درون نقشه سایت پشتیبانی نمی کند. اگر می خواهید تصاویر را از نقشه XML سایت خود حذف کنید، این گزینه را فعال کنید.
- به صورت پویا ایجاد نقشه سایت: اگر این گزینه را فعال کنید، هر بار که یک ربات جستجو نقشه سایت شما را درخواست کند، به صورت پویا تولید می شود نه به صورت یک فایل ثابت که می تواند حذف، کهنه، یا بازنویسی شود. نقشه سایتی که All in One SEO Pack ایجاد می کند همیشه با جدیدترین نسخه سایت شما به روز است،بنابراین نیازی به به روزرسانی دستی نقشه سایت خود ندارید.
Additional Sitemaps
بخش نقشه های اضافی شامل گزینه فعال کردن نقشه سایت RSS و نقشه سایت Google News است.
ایجاد نقشه سایت RSS: این گزینه یک نقشه سایت RSS جداگانه ایجاد می کند که می تواند به Google ، Bing و هر موتور جستجوی دیگری که از این نوع نقشه سایت پشتیبانی می کند، ارسال شود. نقشه سایت RSS حاوی فید RSS از آخرین به روزرسانی های محتوای سایت شما است و یک نقشه سایت کامل از تمام مطالب شما نیست.
Google News Publication Name: نام انتشارات خود را در این قسمت وارد کنید. اگر آن را خالی بگذارید از عنوان سایت شما استفاده خواهد شد.
صفحه های اضافی
از این بخش می توانید برای افزودن URL هایی که بخشی از نصب وردپرس شما نیست به نقشه XML سایت خود استفاده کنید. به عنوان مثال ، اگر فرم تماسی دارید که می خواهید در نقشه سایت شما موجود باشد، می توانید اطلاعات آن را به صورت دستی وارد کنید.
آیتم های استثنا شده
قسمت آیتم های استثنا شده به شما امکان می دهد هر دسته، برچسب یا طبقه بندی سفارشی را از نقشه XML سایت خود حذف کنید.
به محض اینکه شروع به تایپ نام یک دسته، برچسب یا طبقه بندی سفارشی در این قسمت کنید، یک لیست کشویی با اصطلاحات منطبق برای شما پر می شود.
توجه داشته باشید که با این کار محتوای مربوط به آن طبقه بندی نیز حذف می شود. یعنی اگر دسته خاصی را حذف کنید، تمام پست های آن دسته نیز از نقشه سایت حذف می شوند.
اولویت ها و تناوب ها
اگر روی لینک “نقشه XML وب گاه” در بالای صفحه کلیک کنید، می توانید ستون های Priority و Change Frequency را در نقشه سایت خود به همراه مقدار فعلی برای هر URL مشاهده کنید.
مقادیر هر دو این تنظیمات براساس آخرین تاریخ ویرایش URL تولید می شود. بنابراین ، چیزی که دیروز تغییر کرده باشد دارای مقدار فرکانس روزانه است و مقدار اولویت آن به احتمال زیاد بسته به بقیه موارد موجود در سایت شما در حدود 0.9 (90٪) خواهد بود. تنظیمات پیش فرض این گزینه ها در افزونه All in One SEO “لغو نکنید” است و اگر تنظیمات ایجاد نقشه سایت به صورت پویا را فعال کرده باشید (که به طور پیش فرض است)، با تغییر نقشه سایت اولویت ها و فرکانس ها به روز می شوند.
پس از آنکه تنظیمات مورد نظر خود را اعمال کردید، روی دکمه “آپدیت نقشه سایت” کلیک کنید.
بهینه سازی نوشته ها و برگه های وردپرس با افزونه All in One SEO
در این بخش از آموزش افزونه All in One SEO نحوه بهینه سازی نوشته ها و برگه های وردپرس را توضیح خواهیم داد.
افزونه All in One SEO یک متاباکس در صفحه ویرایش برگه یا نوشته اضافه می کند. دو گزینه در تنظیمات سئوی یک نوشته وجود دارد.
عنوان متا : وقتی یک پست می نویسید، بین اینکه می خواهید موتورهای جستجو پست شما را چگونه ببینند و خوانندگان شما چگونه عنوان پست را ببینند تفاوت وجود دارد. این گزینه به شما امکان این را می دهد که عنوان پست را هم برای موتورهای جستجو و هم برای خوانندگان بهینه کنید. عنوان پیش فرض چیزی است که خوانندگان آن را می بینند و وقتی عنوان دیگری را در افزونه All in One SEO وارد می کنید، این عنوان برای موتورهای جستجو مورد استفاده قرار می گیرد.
توضیحات متا: توضیحات متا یکی از مهمترین قسمت های بهینه سازی موتورهای جستجو را تشکیل می دهد. توضیحات متا چیزی است که در نتایج جستجو برای توضیح پست شما نشان داده می شود. شما می توانید یک توضیح سفارشی شامل کلمه کلیدی پست تان را در این قسمت وارد کنید. اگر این قسمت را خالی بگذارید افزونه All in One SEO 160 کلمه اول نوشته شما را به عنوان توضیح متا استفاده می کند. توصیه می شود از یک توضیح متای سفارشی با تعداد کاراکترهای کمتر از 160 شامل کلمه کلیدی هدف استفاده کنید.
اگر نمی خواهید موتورهای جستجو نوشته شما را ایندکس کنند می توانید در این قسمت گزینه های nofollow و noindex را فعال کنید. حتی می توانید افزونه All in One SEO را برای این نوشته خاص غیرفعال کنید.
امیدواریم این آموزش مورد توجه و استفاده شما قرار گرفته باشد.
دانلود افزونه
دیدگاه ها