Column Shortcodes افزونه ساخت ستون در وردپرس
افزونه Column Shortcodes یک افزونه قدرتمند وردپرس است که با استفاده از آن می توانید مطالب موجود در نوشته ها و برگه های سایت وردپرس خود را ستون بندی کنید.
ستون بندی مطالب یک روش مؤثر برای نمایش و مرتب سازی محتواها و اطلاعات پیچیده در نوشته ها و برگه های وردپرس است. در ویرایشگر گوتنبرگ وردپرس به راحتی می توانید مطالب موجود در نوشته ها و برگه های سایت وردپرس خود را با استفاده از بلوک ستون، ستون بندی کنید. برای آشنایی با نحوه انجام این کار مقاله ستون بندی صفحه در ویرایشگر گوتنبرگ وردپرس را مطالعه کنید.
اما اگر از ویرایشگر کلاسیک وردپرس استفاده می کنید یا ترجیح می دهید قابلیت های بیشتری در مقایسه با بلوک ستون ویرایشگر گوتنبرگ وردپرس در اختیار داشته باشید، می توانید از افزونه Column Shortcodes استفاده کنید.
این افزونه چندین کد کوتاه مختلف برای ستون بندی کردن صفحه دارد که با اضافه کردن آنها به نوشته ها و برگه های سایت وردپرس خود می توانید آنها را ستون بندی کنید.
با استفاده از افزونه Column Shortcodes می توانید یک کد کوتاه را انتخاب کنید و افزونه براساس کدی که انتخاب کرده اید، ستون بندی خاصی را به نوشته ها و برگه های سایت وردپرس شما اضافه می کند. همچنین می توانید پدینگ هر ستون را به صورت جداگانه تغییر دهید.
در این مقاله افزونه Column Shortcodes را مورد بررسی قرار داده و نحوه استفاده از آن را آموزش می دهیم اما قبل از آن به یک چرای مهم پاسخ می دهیم.
چرا ستون ها را به وردپرس اضافه کنیم؟
اگرچه ممکن است برخی کاربران ستون ها را گیج کننده بدانند و با آن راحت نباشند، اما مواردی وجود دارد که استفاده از ستون ها در نوشته ها و برگه های سایت باعث ایجاد ظاهر زیباتر و تعاملی تر می شود. به عنوان مثال در موارد زیر استفاده از ستون ها و ستون بندی کردن مطالب کاملاً مناسب بوده و تجربه کاربری بهتری ایجاد می کند:
- ارائه محتوا برای مقایسه و تجزیه و تحلیل همزمان
- ساخت صفحه ای با داده های زیاد که در این حالت ستون بندی کردن مطالب باعث می شود کاربر داده ها و مطالب را بهتر درک کند.
- جذاب تر کردن نوشته ها با هایلایت کردن و سازمان دهی محتوا با طرح بندی های چند ستونه و یکتا.
حال که تا حدی با مزایای استفاده از ستون ها در نوشته ها و برگه های وردپرس آشنا شدید، در ادامه به معرفی و آموزش افزونه Column Shortcodes می پردازیم.
آموزش افزونه Column Shortcodes و ستون بندی کردن مطالب در وردپرس
ابتدا افزونه را از پایین صفحه دریافت نموده و آن را در سایت خود در بخش افزونه ها نصب کنید. اگر منو افزونه را ندیدید یا اطلاعات جزئی تری لازم دارید، به راهنمای گام به گام ما در مورد آموزش نصب افزونه وردپرس مراجعه کنید.
بعد از اینکه افزونه نصب شد آن را فعال کنید. پس از فعال سازی افزونه، نوشته یا برگه ای که می خواهید مطالب موجود در آن را ستون بندی کنید را به حالت ویرایش باز کنید یا یک نوشته (برگه) جدید بسازید.
مشاهده می کنید که در ویرایشگر کلاسیک وردپرس دکمه جدیدی با آیکون شورت کد اضافه شده است.
با کلیک بر روی این دکمه لیستی از ستون های موجود در افزونه Column Shortcodes نشان داده می شود.
10 عرض ستون مختلف شامل موارد زیر در دسترس است که می توانید ترکیب مورد نظر خود را از بین آنها انتخاب کنید:
- عرض کامل (1/1) با Column Shortcodes
- نصف (1/2)
- یک سوم (1/3)
- دو سوم (2/3)
- یک چهارم (1/4)
- سه چهارم (3/4)
- یک پنجم (1/5)
- دو پنجم (2/5)
- سه پنجم (3/5)
- چهار پنجم (5/4)
- یک ششم (1/6)
- پنج ششم (5/6)
همچنین می توانید از قسمت سمت چپ صفحه برای تنظیم پدینگ بین ستون ها (فاصله بین ستون ها) استفاده کنید. توجه داشته باشید که ابتدا باید پدینگ را انتخاب کرده سپس شورت کد ستون مورد نظر خود را انتخاب کنید.
به عنوان مثال می خواهید محتوای موجود در نوشته خود را با افزونه Column Shortcodes در سه ستون مختلف قرار دهید.
برای این کار باید از گزینه One third استفاده کنید. ابتدا برای تنظیم فاصله بین ستون ها از قسمت سمت چپ صفحه پدینگ چپ را روی 30px تنظیم کنید. برای این کار کافی است در باکس سمت چپ عدد 30 را وارد کنید. سپس گزینه One third را انتخاب کنید.
شورت کد مربوط به این تنظیمات در نوشته یا برگه قرار داده می شود. اینتر بزنید تا نشانگر موس در خط بعدی قرار بگیرد.
حال دوباره روی دکمه [ ] کلیک کرده و با همان تنظیمات پدینگ قبل، مجدداً روی One third کلیک کنید تا افزونه Column Shortcodes شورت کد مربوط به ستون بعدی را نیز در صفحه قرار دهد.
اینتر زده و برای بار سوم روی دکمه [ ] کلیک کنید.
این بار پدینگ را صفر کرده و روی One third (last) کلیک کنید.
شورت کد مربوط به ستون سوم نیز در صفحه قرار می گیرد.
در مرحله بعد مطالبی که می خواهید در ستون اول نمایش داده شود را بین تگ باز و بسته شورت کد اول قرار دهید.
مطالبی که می خواهید در ستون دوم نمایش داده شود را بین تگ باز و بسته شورت کد دوم و مطالب مربوط به ستون سوم را بین تگ باز و بسته شورت کد سوم قرار دهید.
حال اگر به فرانت اند سایت خود مراجعه کنید مشاهده می کنید که مطالب نوشته در سه ستون مختلف نمایش داده شده است.
ستون ها در وردپرس می توانند عملکردی بسیار فراتر از استایل دهی نوشته ها و برگه های سایت داشته باشند. به عنوان مثال افزونه Admin Columns به شما امکان می دهد ستون ها را در پیشخوان وردپرس اضافه و مرتب کنید.
امیدواریم این آموزش مورد توجه شما قرار گرفته باشد. دیدگاه های خود را با ما در میان بگذارید.
دانلود افزونه
دیدگاه ها