افزونه Delete Me و حذف اکانت توسط خود کاربران در وردپرس

Delete Me

Delete Me افزونه ای است که توسط آن می توانید به کاربران سایت وردپرس خود این امکان را بدهید که حساب کاربری شان را پاک کنند. به این ترتیب به حقوق کاربران خود احترام گذاشته و تجربه کاربری بهتری ایجاد می کنید. به همین دلیل این افزونه را می توان از بهترین افزونه های مدیریت کاربر وردپرس دانست.

اگر در وب سایت وردپرسی خود اطلاعات کاربر را از هر نوعی که باشد جمع آوری می کنید، حفظ امنیت داده ها حتی برای چیزی مانند آدرس ایمیل، ضروری است. مهمتر از همه، کاربران باید بتوانند اکانت های خود و هر نوع اطلاعات شخصی موجود در آن را شخصاً یا با ارسال درخواست برای مدیر سایت حذف کنند.

شما به عنوان مدیر سایت وردپرس، می توانید با اتخاذ روشی برای دریافت و پردازش درخواستها، هر اکانتی را حذف کنید. بنابراین هر زمان که بخواهید می توانید اکانت های کاربران را بنا به درخواست آنها به صورت دستی حذف کنید. اما این روش کارآمد نیست.

فراهم کردن راهی برای حذف حساب های کاربری توسط خود کاربران نه تنها باعث صرفه جویی در وقت شما می شود، بلکه این امکان را به کاربران می دهد که کنترل بیشتری روی اطلاعات خودشان داشته باشند. این موضوع تأثیر زیادی در بهبود تجربه کاربری دارد.

افزونه Delete Me به شما امکان می دهد گزینه حذف حساب کاربری را با استفاده از یک کد کوتاه ساده، به هر یک از صفحات سایت وردپرس خود اضافه کنید. همچنین گزینه ای دارد که این عملکرد را به صفحات پروفایل کاربر که مکان منطقی برای قرار دادن آن است، به صورت خودکار اضافه می کند.

با استفاده از این افزونه می توانید تصمیم بگیرید که کدام نقش های کاربری قادر به حذف حساب های خود هستند. وقتی یکی از کاربران شما از این گزینه استفاده کرد، باید عملکرد خود را تأیید کند. با انجام این کار، افزونه به طور خودکار تمام اطلاعات ذخیره شده، نوشته ها ، لینک ها و حتی دیدگاه های آنها (اختیاری) را پاک می کند.

برخی ویژگی های اصلی افزونه Delete Me عبارت است از:

  • کاربران را قادر می سازد که هر زمان بخواهند حساب های کاربری خود را حذف کنند.
  • قبل از پاک کردن اطلاعات کاربر، تأیید آنها را می خواهد.
  • ویژگی حذف حساب کاربری را برای نقشهای خاص کاربر (به عنوان مثال مشترک ، نویسنده و غیره) محدود می کند.
  • گزینه حذف حساب کاربری را به صفحات پروفایل کاربر یا هر مکان دیگری که بخواهید از طریق کد کوتاه اضافه می کند.
  • از نصب های چندرسانه ای وردپرس پشتیبانی می کند.

در این مقاله افزونه Delete Me را مورد بررسی قرار داده و نحوه استفاده از آن را آموزش می دهیم.

آموزش افزونه Delete Me و حذف اکانت های کاربران توسط خود آنها در وردپرس

ابتدا افزونه را از پایین صفحه دریافت نموده و آن را در سایت خود در بخش افزونه ها نصب کنید. اگر منو افزونه را ندیدید یا اطلاعات جزئی تری لازم دارید، به راهنمای گام به گام ما در مورد آموزش نصب افزونه وردپرس مراجعه کنید.

بعد از اینکه افزونه نصب شد آن را فعال کنید. پس از فعال سازی افزونه در پیشخوان وردپرس به مسیر تنظیمات » Delete Me بروید. صفحه تنظیمات افزونه برای شما باز می شود.

این صفحه شامل چند بخش مختلف است که در هریک از بخش ها می توانید قسمت هایی از تنظیمات افزونه را پیکربندی کنید.

در قسمت Roles می توانید کاربرانی که مجوز حذف اکانت های خود را دارند را انتخاب کنید.

Delete Me

همانطور که قبلاً نیز اشاره کردیم ، افزونه Delete Me شما را قادر می سازد تا عملکرد حذف حساب کاربری را به نقش های کاربری خاصی محدود کنید. به این ترتیب ، نویسندگان و ویراستاران شما (به عنوان مثال) نمی توانند حساب خود را به اشتباه پاک کنند.

تنها کاری که باید انجام دهید این است که باکس کنار نقشهایی که می خواهید این قابلیت را داشته باشند را تیک بزنید. توصیه می کنیم این ویژگی را برای مشارکت کنندگان و مشترکان فعال کنید زیرا این افراد تمایل کمتری به نقش های دائمی دارند.

نقش Super Admins & Administrator غیرفعال است زیرا این نقش ها معمولاً نباید حذف شوند و این قابلیت را دارند که کاربران را حذف کنند.

برای تست افزونه، باید از یک ورودی جداگانه وردپرس با نقشی غیر از Super Admin & Administrator استفاده کنید. به این ترتیب لینک های حذفی که پیکربندی کرده اید برای شما قابل مشاهده است. با استفاده از افزونه User Switching می توانید بدون خارج شدن از سایت بین نقش های مختلف سوئیچ کنید.

افزونه Delete Me به صورت خودکار یک لینک حذف حساب کاربری را در پروفایل کاربران قرار می دهد. در قسمت Your Profile می توانید این لینک ها را سفارشی سازی کنید.

Delete Me

متن لینکی که در صفحه پروفایل کاربر نمایش داده می شود، به صورت پیش فرض، Delete Account است. کاربر با کلیک بر روی این لینک می تواند حساب کاربری خود را پاک کند.

اگر می خواهید ظاهر این لینک را شخصی سازی کنید ، می توانید در قسمت Link متن Delete Account را تغییر داده و آن را فارسی کنید. همچنین می توانید کلاس یا استایل خاصی را به آن اختصاص دهید.

پس از اینکه کاربر روی لینک حذف حساب کاربری کلیک کرد، یک پیام تأیید حذف اکانت همراه با دکمه تأیید حذف به او نشان داده می شود.

شما می توانید عنوان و متن پیام تأیید حذف حساب کاربری را در فیلدهای Confirm Heading و Confirm Warning و متن دکمه را در قسمت Confirm Button تغییر دهید.

اگر فیلد Confirm Password را فعال کنید، کاربران باید پسورد خود را در صفحه تأیید وارد کنند. همچنین می توانید لیبلی که برای باکس ورودی پسورد نشان داده می شود را سفارشی سازی کنید.

بعد از اینکه کاربر حساب کاربری خود را حذف کرد به صورت پیش فرض به صفحه اصلی هدایت می شود. شما می توانید در قسمت Landing URL یک آدرس URL وارد کنید تا کاربر به آن آدرس ریدایرکت شود.

با غیرفعال کردن گزینه Link Enabled ، می توانید گزینه حذف حساب کاربری را از تمام پروفایل های کاربر حذف کنید.

بهترین مکان برای قرار دادن گزینه حذف حساب کاربری، در پروفایل کاربران است اما استراتژی های شما ممکن است متفاوت باشد.

شما می توانید کد کوتاه زیر را در هر نوشته یا برگه ای که می خواهید گزینه حذف اکانت را در آن قرار دهید، اضافه کنید:

[plugin_delete_me /]

سپس می توانید در قسمت Shortcode صفحه تنظیمات افزونه، آن را پیکربندی کنید.

Delete Me

افزونه Delete Me هنگام حذف حسابهای کاربری، به صورت خودکار اطلاعات شخصی کاربر و پستهای مرتبط را پاک می کند. با این حال اگر در حال اجرای یک شبکه Multisite هستید، می توانید چند گزینه اضافی مرتبط با این ویژگی را پیکربندی کنید.

در پایین صفحه تنظیمات افزونه، بخشی به نام Multisite را مشاهده می کنید.

Delete Me

اگر گزینه Delete from network را فعال کنید، وقتی کاربر حساب کاربری خود را پاک می کند، اگر در هیچ سایت دیگری ثبت نام نکرده باشند، از کل شبکه پاک می شود.

در قسمت Delete Comments می توانید انتخاب کنید که آیا کاربران می توانند در هنگام پاک کردن حساب کاربری، دیدگاه های خود را حذف کنند یا خیر.  حذف دیدگاه ها اغلب ایده خوبی است زیرا ممکن است حاوی اطلاعات شناسایی باشد.

در قسمت E-mail Notification می توانید ایمیل های تأیید حذف حساب کاربری را فعال کنید که وقتی کاربران اطلاعات خود را پاک می کنند، ارسال می شود.

هر سه ویژگی فوق گزینه های مفیدی را به ویژگی حذف حساب کاربری در شبکه های Multisite اضافه می کنند. بنابراین فعال کردن آنها توصیه می شود.

پس از اعمال تغییرات مورد نظر خود روی دکمه Save Changes کلیک کنید تا تغییرات اعمال شوند.

امیدواریم این آموزش مورد توجه و استفاده شما قرار گرفته باشد. دیدگاه های خود را با ما در میان بگذارید.

دانلود افزونه

دانلود افزونه Delete Me
صفحه افزونه Delete Me

درباره ی مینا قدسی

مطلب پیشنهادی

اضافه کردن جستجوی گوگل به وردپرس با WP Google Search و به صورت دستی

اضافه کردن جستجوی گوگل به وردپرس با WP Google Search و بدون افزونه

یکی از خدماتی که گوگل به کاربران خود ارائه کرده است، استفاده از موتور جستجوی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *