Profile Builder افزونه ساخت پروفایل حرفه ای وردپرس
Profile Builder یکی از بهترین افزونه های مدیریت کاربر و محدودیت دسترسی وردپرس و یک افزونه پروفایل کاربر همه کاره است. این افزونه امکان ساخت فرم ورود به سیستم فرانت اند، فرم ثبت نام کاربر و فرم ویرایش پروفایل را با استفاده از شورت کدهای مختلف می دهد. همچنین با استفاده از آن می توانید محتوای موجود در سایت خود را براساس نقش کاربر یا وضعیت لاگین کردن محدود کنید.
افزونه Profile Builder ویرایشگر نقش نیز دارد و به شما امکان می دهد نقش های کاربری و توانایی های آنها را مدیریت کنید.
Profile Builder به شما امکان می دهد وب سایت خود را با اضافه کردن یک فهرست فرانت اند برای همه کاربران خود سفارشی سازی کنید و به آنها روش انعطاف پذیر تری برای تغییر مشخصات کاربر یا ثبت نام ارائه دهید.
کاربران دارای نقش مدیریت می توانند فیلدهای های اصلی فرم کاربر را سفارشی کنند یا فیلدهای سفارشی را به فرم های موجود در سایت خود اضافه کنند.
برخی از دیگر ویژگی های این افزونه عبارت است از:
- رابط کشیدن و رها کردن برای مرتب سازی فیلدهای پروفایل کاربر
- تأییدیه ایمیل
- امکان ورود به سیستم با نام کاربری، ایمیل یا هر دو
- ابزارک ورود به سیستم قابل سفارشی سازی
- تنظیمات نوار ابزار مدیریت
- ویرایشگر نقش
- پشتیبانی reCAPTCHA
- محدود کردن محتوا
- و بسیاری ویژگی های دیگر
در این مقاله افزونه Profile Builder را مورد بررسی قرار داده و نحوه استفاده از آن را توضیح می دهیم.
آموزش افزونه Profile Builder و نحوه ساخت پروفایل حرفه ای در وردپرس
ابتدا افزونه را از پایین صفحه دریافت نموده و آن را در سایت خود در بخش افزونه ها نصب کنید. اگر منو افزونه را ندیدید یا اطلاعات جزئی تری لازم دارید، به راهنمای گام به گام ما در مورد آموزش نصب افزونه وردپرس مراجعه کنید.
بعد از اینکه افزونه نصب شد آن را فعال کنید. پس از فعال سازی افزونه منوی جدیدی به نام Profile Builder در پیشخوان وردپرس اضافه شده و وارد صفحه Basic Information مشابه شکل زیر می شوید.
در تب Basic Information می توانید مروری بر تمام ویژگی های افزونه Profile Builder و چگونگی بهترین استفاده از آن داشته باشید.
تنظیمات افزونه Profile Builder
صفحه تنظیمات به شما امکان می دهد از مزایای ویژگی های اضافی افزونه Profile Builder استفاده کنید. صفحه تنظیمات افزونه Profile Builder تب های مختلفی دارد که در آنها می توانید قسمت های مختلف افزونه را سفارشی سازی کنید.
Load Profile Builder CSS: در این قسمت می توانید تصمیم بگیرید کهCSS پیش فرض افزونه را بارگذاری کنید یا خیر.
فایل CSS افزونه Profile Builder استایل دهی پایه را اعمال کرده و ظاهر فرم های فرانت اند را زیبا و روان می کند.
اگر می خواهید استایل های سفارشی را به فرم های ثبت نام اضافه کنید،می توانید CSS پیش فرض افزونه را غیرفعال کنید.
فرم های Profile Builder به گونه ای ساخته شده اند که هر المان را می توان از طریق CSS هدفمند و دستکاری کرد. اکثر المان ها نام کلاس قابل استفاده مجدد دارند که می تواند روی استایل دهی تأثیر بگذارد و بسیاری از المان ها دارای شناسه منحصر به فرد هستند که می توانید از آنها برای هدف قرار دادن المان های خاصی در فرم استفاده کنید.
Email Confirmation: تأیید ایمیل به شما کمک می کند تا اطمینان حاصل کنید که کاربران با ایمیل های واقعی ثبت نام می کنند.
با فعال کردن Email Confirmation، کاربران پس از ثبت نام در سایت، اعلانی برای تأیید آدرس ایمیل خود دریافت می کنند. به عنوان مدیر می توانید آدرس ایمیل کاربر را تأیید کنید و همچنین می توانید با مراجعه به مسیر کاربران » همه کاربران در پیشخوان وردپرس برای کاربرانی که آدرس ایمیل تأیید نشده دارند، اعلان تأیید ایمیل را دوباره ارسال کنید.
Roles Editor: افزونه Profile Builder امکان ویرایش نقش را به شما می دهد. با فعال کردن گزینه Roles Editor می توانید ویرایشگر نقش را فعال کرده و نقش های موجوددر سایت خود و توانایی های آنها را مدیریت کنید.
Admin Approval: با استفاده از تأیید ادمین می توانید تصمیم بگیرید که کاربر وب سایت شما چه کسی است. این ویژگی در نسخه Pro افزونه ارائه شده است.
با فعال کردن گزینه Admin Approval ، هر کاربر که در وب سایت شما ثبت نام می کند، باید قبل از ورود به سیستم توسط مدیر تأیید شود. برای تأیید کاربران باید در پیشخوان وردپرس به مسیر کاربران » همه کاربران » Admin Approval بروید.
تأیید کاربران جدید از طریق ایمیل به شما اطلاع داده می شود. همچنین از طریق رابط کاربری وردپرس می توانید چندین کاربر را به طور هم زمان تأیید کنید.
در نسخه Pro افزونه امکان تأیید ادمین براساس نقش کاربر نیز وجود دارد. پس از فعال کردن Admin Approval می توانید نقش های کاربری که پس از ثبت نام نیاز به تأیید مدیر دارند را انتخاب کنید.
همچنین می توانید کاربرانی که به تازگی در سایت شما ثبت نام کرده اند را بدون لاگین کردن به قسمت بک اند سایت و مستقیماً از ایمیل ادمین تأیید کنید.
Login with Username / Email: شما می توانید به کاربران امکان دهید هنگام دسترسی به سایت شما، با نام کاربری یا ایمیل وارد شوند.
Minimum Password Strength: شما می توانید حداقل رمز عبور را در تمام ثبت نام ها، ویرایش پروفایل و بازیابی فرم های رمز عبور اعمال کنید.
کافی است حداقل کاراکترهایی که رمز عبور باید داشته باشد را وارد کنید یا برای اینکه محدودیتی وجود نداشته باشد، آن را خالی بگذارید.
Minimum Password Strength: همچنین می توانید حداقل قدرت رمز عبور را تنظیم کنید تا مطمئن شوید کاربران با رمزهای ضعیف ثبت نام نمی کنند.
هنگامی که کاربران سعی در ثبت نام ، ویرایش پروفایل یا تغییر رمز عبور خود دارند، از یک قدرت سنج رمز عبور برای اطمینان از انتخاب یک رمز عبور ایمن استفاده می شود.
پس از اعمال تغییرات مورد نظر خود روی دکمه ذخیره تغییرات کلیک کنید.
سفارشی سازی نمایش نوار ابزار مدیریت
افزونه Profile Builder به شما امکان می دهد تا نوار ابزار مدیریت وردپرس را تنها به نقش های کاربری مورد نظر خود نشان دهید.
برای این کار در صفحه تنظیمات افزونه وارد تب Admin Bar شوید. صفحه ای مشابه شکل زیر مشاهده می کنید.
در این قسمت می توانید انتخاب کنید که نوار ابزار برای کدام نقش ها نشان داده شود، پنهان شود یا به حالت پیش فرض باقی نگه داشته شود.
محدودیت دسترسی به محتوا در افزونه Profile Builder
یکی از ویژگی های مفید افزونه Profile Builder امکان محدود کردن نمایش محتوا به نقش های کاربری خاصی است. این گزینه مخصوصاً هنگامی که شما یک محتوای پولی در سایت خود دارید، مفید است.
برای دسترسی به این ویژگی در صفحه تنظیمات افزونه وارد تب Restrict Content شوید. صفحه ای مشابه شکل زیر مشاهده می کنید.
گزینه Enable Content Restriction را روی Yes بگذارید.
Type of Restriction: در این قسمت می توانید نوع پیش فرض محدودیت را به دو صورت زیر تنظیم کنید
- Message – به جای محتوای محدود که کاربر سعی در دسترسی به آن دارد، پیام سفارشی به کاربر نشان داده می شود.
- Redirect – با انتخاب این گزینه می توانید صفحاتی را تعریف کنید که کاربران در صورت محدود بودن دسترسی به محتویاتی که می خواهند، به آنها هدایت می شوند.
اگر “Message” را انتخاب کنید، با ارسال پیام سفارشی ، محتوای نوشته محافظت می شود.
اگر “Redirect” را انتخاب کنید ، با هدایت کاربر به URL ای که مشخص کرده اید ، محتوای نوشته محافظت می شود. تغییر مسیر فقط هنگام دستیابی به یک نوشته تکی اتفاق می افتد. در صفحات بایگانی به جای محتوا، پیام محدودیت نمایش داده می شود.
Redirect URL – در این قسمت آدرس URL تغییر مسیر پیش فرض هنگام دسترسی به یک پست محدود شده را وارد کنید.
Message for logged-out users- پیام پیش فرض نمایش داده شده به جای محتوای نوشته هنگامی که کاربر وارد نشده سعی در دسترسی به یک نوشته محدود را دارد.
Message for logged-in users- در این قسمت می توانید پیامی که به کاربران وارد شده هنگام دسترسی به محتوای محدود نشان داده می شود را تنظیم کنید.
برچسب هایی که می توانید در پیام ها استفاده کنید عبارتند از:
- {{display_name}} – نمایش نام کاربر فعلی (اگر کاربر وارد سیستم شده باشد).
- {{current_user_role} – نقش کاربر فعلی (اگر کاربر وارد سیستم شده باشد).
- {{unltrohib_user_roles}} – نمایش نقش (های) کاربر که می تواند محتوا را مشاهده کند.
- Restricted Posts Preview- با استفاده از تنظیمات این بخش می توانید بخشی از محتوای محدود شده را براساس تعداد کلمات یا محتوای قبل از برچسب “بیشتر” (اگر در آن پست برچسب “بیشتر” وجود داشته باشد)، نشان دهید.
ساخت وب سایت خصوصی
برای فعال کردن این ویژگی در وب سایت خود وارد تب Private Website شوید و گزینه Yes را برای “Enable Private Website” فعال کنید. سپس روی دکمه ذخیره تغییرات کلیک کنید. پس از فعال سازی، کل وب سایت شامل RSS Feeds و REST API ، فقط برای کاربران وارد شده در دسترس خواهد بود.
Redirect to: این تنظیم به شما امکان می دهد که در صورت عدم ورود به سیستم، بازدیدکننده را ریدایرکت کنید. تنظیمات پیش فرض برای این صفحه wp-login.php است و سایر گزینه های موجود در پنجره کشویی نیز همه صفحات منتشر شده وب سایت شما هستند. اگر از گزینه پیش فرض استفاده می کنید، توصیه می شود که صفحه انتخاب شده دارای کد کوتاه [wppb-login] باشد.
Allowed Pages: با استفاده از این گزینه می توانید برگه های وب سایت خود که حتی اگر کاربر وارد نشده باشد، باز هم می تواند آنها را مشاهده کند را انتخاب کنید. یک نمونه که می توانید برای این صفحه انتخاب کنید، صفحه ثبت نام است.
Hide all Menus: با استفاده از این گزینه می توانید انتخاب کنید که اگر کاربر وارد سیستم نشده است، تمام آیتم های فهرست مخفی شود. اگر نمی خواهید لینک دیگری در صفحه ورود به سیستم که انتخاب کرده اید ظاهر شود، این گزینه مفید است.
اگر می خواهید REST API را مجدداً فعال کنید.
برای فعال کردن مجدد REST API کد زیر را در فایل function.php یا افزونه سفارشی خود اضافه کنید:
مدیریت فیلدهای فرم
Profile Builder مدیریت فیلد های کاربر را بسیار آسان می کند. برای مدیریت فیلدها در پیشخوان وردپرس به مسیر Profile Builder » Form Fields بروید.
در این قسمت می توانید یک رابط بصری برای اضافه کردن، ویرایش، حذف یا تغییر ترتیب فیلد های کاربر پیدا کنید.
این امر به شما امکان می دهد کنترل کاملی بر فیلدهایی که در فرانت اند فرم ثبت نام ظاهر می شوند، داشته باشید و فرم های پروفایل را ویرایش کنید.
افزودن فیلدهای اضافی
شما می توانید با انتخاب یکی از فیلدهای پشتیبانی شده از پنجره کشویی Field، فیلدی به فرم های فرانت اند اضافه کنید.
پس از انتخاب نوع فیلد ، باید خصوصیات فیلد شامل موارد زیر را پر کنید:
- عنوان فیلد
- نوع فیلد
- نام متا
- توضیحات
- مقدار پیش فرض
- مورد نیاز
بعد از اعمال تنظیمات مورد نظر خود، روی دکمه Add Field کلیک کنید و فیلد جدید به جدول شامل فیلدهای فرم تعریف شده اضافه خواهد شد.
مدیریت فیلدها یک رابط کاربری کشیدن و رها کردن برای مرتب سازی مجدد فیلدهای پیش فرض و اضافی کاربر فراهم می کند. شما می توانید فیلدهای پیش فرض و اضافی را متناسب با نیازهای خود به راحتی مخلوط کنید. به این ترتیب نگران ترتیب قرارگیری فیلدهای سفارشی نباشید. شما همیشه می توانید آنها را به دلخواه خود تنظیم مجدد کنید.
برای ویرایش یا حذف یک فیلد می توانید روی دکمه های Edit یا Delete که روبروی هر فیلد قرار دارد، کلیک کنید.
شورت کد های افزونه Profile Builder
شما می توانید از شورت کدهای زیر برای نمایش فرم ها استفاده کنید.
- [wppb-edit-profile] – برای دسترسی کاربران وارد شده به پروفایل کاربر
- [wppb-login] – برای افزودن فرم ورود به فرانت اند
- [wppb-logout] – برای افزودن قابلیت خروج از سیستم.
- [wppb-Register] – نمایش فرم ثبت نام در فرانت اند
- [wppb-recover-password] – برای افزودن فرم بازیابی رمز عبور.
- [/wppb-restrict] محتوای محدود شده [wppb-restrict] – برای محدود کردن محتوا از هر نوع
امیدواریم این آموزش مورد توجه و استفاده شما قرار گرفته باشد.
دانلود افزونه
دیدگاه ها