SSL Insecure Content Fixer رفع خطای mixed content در وردپرس
اگر اقدام به فعال سازی SSL در وردپرس کرده اید ممکن است با خطای mixed content مواجه شوید. خطای mixed content در وردپرس به دلیل تنظیمات نادرست SSL/HTTPs ایجاد می شود. اغلب اوقات این خطا بر عملکرد وب سایت شما تأثیری نمی گذارد اما می تواند بر سئو و تجربه کاربری تأثیرات نامطلوبی داشته باشد. افزونه SSL Insecure Content Fixer به شما کمک می کند که این خطا را برطرف کنید.
SSL یک لایه امنیتی اضافی به داده های منتقل شده از وب سایت شما به مرورگرهای کاربران اضافه می کند و استفاده از آن به شدت توصیه می شود. در جولای سال 2018 برای بهبود امنیت کلی وب، گوگل صاحبان وب سایت ها را مجبور به سوئیچ کردن از HTTP به HTTPS کرد. پس از آن مرورگر کروم تمام وب سایت هایی که گواهینامه SSL نداشتند را به صورت “غیر امن” نشانه گذاری کرد. بنابراین یکی از اقدامات مهم برای افزایش امنیت وردپرس استفاده از SSL است و اعتبار سایت شما را از دیدگاه کاربران بالا می برد.
امروزه اکثر شرکت های هاستینگ وب SSL را به صورت رایگان در اختیار شما قرار می دهند و شما به راحتی می توانید خودتان یا با استفاده از افزونه هایی مانند Really Simple SSL آن را در سایت خود فعال سازی کنید.
در این مقاله ابتدا در مورد خطای mixed content توضیح داده سپس به آموزش افزونه SSL Insecure Content Fixer می پردازیم.
خطای mixed Content چیست؟
به گفته گوگل خطای mixed content وقتی رخ می دهد که HTML در سایت شما از طریق اتصال امن HTTPS بارگیری می شود اما محتواهای دیگر مانند تصاویر، محتوای ویدئویی، استایل شیت ها و اسکریپت ها همچنان از طریق HTTP ناامن بارگیری می شوند. این امر منجر به بارگیری برخی محتوای وب به صورت امن و بارگیری برخی دیگر به صورت ناامن می شود. به همین دلیل به آن نام “mixed content” داده اند.
نکته ای که mixed content یا ناامن دارد این است که همه محتواها چه امن باشند وچه ناامن از طریق اتصال HTTPS امن بارگیری می شود و هنگامی که این اتفاق می افتد مرورگرهای مدرن مانند گوگل کروم هشدارهایی به کاربرانی که سعی در مشاهده محتوای وب دارند نشان می دهد که سایت حاوی محتوای ناامن است.
اگر SSL را به درستی در وب سایت خود پیاده سازی کنید، در نوار آدرس مرورگر یک نماد قفل در کنار URL وب سایت مشاهده خواهید کرد.
اما اگر تنظیمات SSL/HTTPs شما به درستی تنظیم نشده باشد، یک علامت هشدار یا یک آیکون قفل شکسته در نوار آدرس مشاهده خواهید کرد.
این آیکون نشان می دهد که برخی از مطالب موجود در وب سایت شما هنوز از طریق url های غیر HTTPS ارائه می شوند.
حال قبل از اینکه به آموزش افزونه SSL Insecure Content Fixer بپردازیم، نحوه تشخیص خطای mixed content را در سایت وردپرس بررسی می کنیم.
چگونه می توانید خطای mixed content را تشخیص دهید؟
اگر mixed content در سایت شما وجود داشته باشد، گوگل کروم هشدارهای mixed content را نمایش می دهد.
برای مشاهده هشدارهای کروم، ابتدا روی صفحه وب مورد نظر خود کلیک راست کرده و گزینه “Inspect Element” را انتخاب کنید. سپس تب Console را انتخاب کنید.
مرورگر mixed content را شناسایی کرده و هشدارهای صفحه نمایش را مانند تصویر زیر نمایش می دهد:
اگر mixed content بسیار جدی باشد (به معنای اینکه صفحه وب شما برای کنترل کامل هکرها باز است)، هشدارها با رنگ قرمز نمایش داده می شوند:
ابزارهای Chrome Developer فقط هشدارهای mixed content را برای صفحه ای که در حال حاضر مشاهده می کنید نمایش می دهند. اگر می خواهید همه هشدارهای مربوط به mixed content را در سایت خود برطرف کنید، باید هر صفحه وب سایت خود را به صورت دستی بازرسی کنید. اما این کار بسیار وقت گیر و طاقت فرسا است.
اگر فقط یک مورد خطا وجود داشته باشد می توانید به صورت دستی آن را برطرف کنید. نوشته، برگه، فایل قالب خود را به حالت ویرایش باز کرده و اصلاحات را انجام دهید.
اما در بیشتر موارد این خطاها توسط وردپرس به صورت پویا اضافه می شوند یا در پایگاه داده ذخیره می شوند. در این صورت تشخیص همه آنها و رفع آنها به صورت دستی دشوار خواهد بود.
در این حالت بهترین کار استفاده از افزونه SSL Insecure Content Fixer است. در ادامه آموزش به بررسی این افزونه می پردازیم.
افزونه SSL Insecure Content Fixer و رفع خطای mixed content در وردپرس
ابتدا افزونه را از پایین صفحه دریافت نموده و آن را در سایت خود در بخش افزونه ها نصب کنید. اگر منو افزونه را ندیدید یا اطلاعات جزئی تری لازم دارید، به راهنمای گام به گام ما در مورد آموزش نصب افزونه وردپرس مراجعه کنید.
بعد از اینکه افزونه نصب شد آن را فعال کنید.
پس از فعال سازی افزونه، در پیشخوان وردپرس به مسیر تنظیمات »SSL Insecure Content بروید. صفحه ای مشابه شکل زیر مشاهده می کنید:
در این صفحه باید سطح رفع خطا را مشخص کنید. سطوح تعمیرات که افزونه SSL Insecure Content Fixer ارائه می دهد به صورت زیر است:
Simple: این روش سریعترین و رایجترین ترین روش با کمترین تأثیر در عملکرد وب سایت است که خطای Mixed Content را به صورت خودکار برای اسکریپتها و تصاویر کتابخانه وردپرس برطرف میکند.
Content: این روش علاوه بر استفاده از تمام ویژگی های Simple ، تمام محتوای وردپرس و ابزارک های متنی موجود را نیز بررسی خواهد کرد. اگر روش ساده حطای mixed content را برطرف نکرد، از این روش استفاده کنید.
Widget: این روش علاوه بر تمام گزینه ها و تعمیراتی که در روش قبل یعنی محتوا انجام می گیرد، منابع بارگذاری شده در کلیه ابزارک های وردپرس وب سایت شما را نیز تعمیر می کند.
Capture: در این روش همه صفحات وبسایت شما از هدر تا فوتر را گرفته و تمام URL ها را با HTTPS جایگزین میکند. این روش از روشهای قبلی کندتر است و عملکرد وبسایت شما را تحت تأثیر قرار میدهد.
Capture all: اگر با هیچ یک از روش های فوق نتوانستید خطای Mixed Content را برطرف کنید، این روش را امتحان کنید. این روش هر چیزی که ممکن است منجر به برخی رفتارهای ناخواسته در وبسایت شما شود را برطرف می کند. البته بیشترین تأثیر منفی را بر عملکرد وبسایت خواهد داشت.
پس از انتخاب سطح رفع خطا می توانید باقی گزینه های افزونه SSL Insecure Content Fixer را به صورت زیر پیکربندی کنید:
- Fixes for specific plugins and themes: در این قسمت می توانید تنها تعمیراتی که وب سایت شما به آنها نیاز دارد را انتخاب کنید.
- Ignore external sites: اگر می خواهید محتواهایی که به سایت های خارجی لینک داده شده اند را به صورت http نگه دارید، چک باکس موجود در این قسمت را فعال کنید.
- HTTPS detection: در این قسمت می توانید نحوه تشخیص محتوای HTTP در وب سایت خود را انتخاب کنید. گزینه پیش فرض استفاده از تابع استاندارد وردپرس است که برای اکثر وب سایت ها کار می کند. در زیر آن گزینه های دیگری را خواهید دید که به ویژه اگر از CDN کلودفلر، وب سرور nginx و غیره استفاده می کنید بسیار مفید هستند. روشی که برای وب سایت شما مناسب است را بسته به تنظیمات خاص خود انتخاب کنید.
تنظیمات را ذخیره کنید.
اکنون می توانید به فرانت اند وبسایت خود مراجعه کرده و بررسی کنید که آیا خطاهای موجود برطرف شده است یا خیر؟ به یاد داشته باشید قبل از بررسی حتما کش وردپرس خود را پاک کنید.
اگر با خطاهای دیگری در سایت وردپرس خود روبرو شوید، برای رفع آنها مقاله خطاهای رایج وردپرس را مطالعه کنید.
امیدواریم این آموزش مورد توجه شما قرار گرفته باشد.
دانلود افزونه
دیدگاه ها