Ultimate Member افزونه حرفه ای عضویت و پروفایل کاربری وردپرس
Ultimate Member بهترین افزونه عضویت و پروفایل کاربری وردپرس است که باعث می شود کاربران بتوانند به راحتی در سایت شما ثبت نام کرده و عضوی از سایت شوند.
این افزونه به شما امکان می دهد پروفایل های زیبا برای نقش های کاربری متفاوت به سایت خود اضافه کنید و انجمن های آنلاین پیشرفته و سایت های عضویت عالی بسازید.
افزونه Ultimate Member سبک وزن و قابل توسعه است و به شما امکان می دهد تقریباً هر نوع سایتی را ایجاد کنید که کاربران بتوانند به آسانی در آن عضو شوند.
برخی ویژگی های این افزونه عبارت است از:
- پروفایل های کاربری فرانت اند
- ساخت فرم ثبت نام کاربر
- ساخت فرم ورود به سیستم
- فیلد های فرم سفارشی
- منطق شرطی برای فیلد های فرم
- فرم ساز کشیدن و رها کردن
- صفحه حساب کاربری
- نقش های کاربر سفارشی
- دایرکتوری های اعضا
- ایمیل های کاربر
- محدودیت محتوا
- منوهای ناوبری شرطی
- نمایش نوشته ها و نظرات نویسنده در پروفایل کاربر
- و بسیاری موارد دیگر
در این آموزش افزونه Ultimate Member را مورد بررسی قرار داده و نحوه استفاده از آن را توضیح می دهیم.
افزونه Ultimate Member و اضافه کردن پروفایل کاربری نامحدود در وردپرس
ابتدا افزونه را از پایین صفحه دریافت نموده و آن را در سایت خود در بخش افزونه ها نصب کنید. اگر منو افزونه را ندیدید یا اطلاعات جزئی تری لازم دارید، به راهنمای گام به گام ما در مورد آموزش نصب افزونه وردپرس مراجعه کنید.
بعد از اینکه افزونه نصب شد آن را فعال کنید. پس از فعال سازی افزونه منوی جدیدی به نام مدیریت کاربران در پیشخوان وردپرس اضافه خواهد شد. با کلیک بر روی این منو صفحه پیشخوان افزونه مشابه شکل زیر باز می شود.
همچنین بعد از اینکه افزونه را نصب و فعال سازی کردید، 7 برگه به لیست برگه های شما اضافه خواهد شد که ابتدا باید آنها را با کلیک بر روی دکمه “ایجاد صفحات” در پیامی که بالای صفحه نشان داده می شود، فعال کنید.
با کلیک بر روی این دکمه وارد صفحه تنظیمات افزونه Ultimate Member مشابه شکل زیر می شوید.
این برگه ها عبارتند از:
- کاربر: این برگه شامل کد کوتاه فرم پروفایل پیش فرض است و کاربران می توانند پروفایل خود را در آن مشاهده و ویرایش کنند.
- ورود: این برگه حاوی شورت کد فرم ورود به سیستم پیش فرض است و جایی است که کاربران می توانند به سایت شما لاگین کنند.
- ثبت نام: این برگه شامل کد کوتاه پیش فرض ثبت نام است و جایی است که کاربران می توانند به سایت شما وارد شوند.
- اعضا: این برگه شامل کد کوتاه دایرکتوری پیش فرض اعضا است و کاربران وب سایت شما را نشان می دهد.
- خروج: این برگه یک برگه خالی است که شامل هیچ شورت کدی نیست. وقتی کاربر روی متنی که به برگه خروج لینک داده شده است، کلیک می کند، از وب سایت شما خارج می شود.
- حساب کاربری: برگه اکانت جایی است که کاربران می توانند جنبه های مختلف اکانت شان را کنترل کنند مانند حریم خصوصی، پاک کردن اکانت ها و غیره و شامل شورت کد [ultimatemember_account] است.
- بازنشانی رمز عبور: این برگه جایی است که کاربران می توانند در صورت فراموش کردن رمز ورود خود ، درخواست بازنشانی رمز عبور را بدهند. شامل کد کوتاه [ultimatemember_password] است.
از آنجا که ساختار هر سایتی با سایت دیگر متفاوت است، نحوه کار با این افزونه بسته به ماهیت سایت شما متفاوت خواهد بود. با این حال توصیه می شود ابتدا نقش های کاربری مورد نیاز خود را بسازید.
دلیل این امر آن است که بسیاری از جنبه های دیگر افزونه Ultimate Member مانند محدود کردن محتوا، منوهای مشروط و غیره بر اساس نقش کاربر تنظیم می شود. بنابراین با فهمیدن الزامات نقش کاربر ، تنظیم سایر قسمتهای افزونه آسانتر می شود.
پس از آن، ممکن است بخواهید تنظیمات افزونه را ویرایش کنید، فیلدهای سفارشی را به فرم های ثبت نام و مشخصات خود اضافه کنید و منطق شرطی را به منوی ناوبری خود اضافه کنید. به عنوان مثال، لینک های ثبت نام و ورود به سیستم را به کاربران خارج شده و لینک های خروج از سیستم را به کاربران لاگین کرده نشان دهید.
در ادامه آموزش هریک از قسمت های ذکر شده را به صورت جداگانه توضیح می دهیم.
ایجاد نقش جدید و ویرایش نقش های موجود
Ultimate Member به شما امکان می دهد چندین نقش کاربری مختلف ایجاد کرده و قابلیت ها و مجوزهایی که هر نقش دارد را سفارشی سازی کنید. این کار انعطاف پذیری بسیار خوبی را در سایت شما ایجاد می کند.
برای ایجاد یک نقش کاربری جدید یا مدیریت نقش های موجود، در پیشخوان وردپرس به مسیر مدیریت کاربران » نقش کاربران بروید. صفحه ای مشابه شکل زیر مشاهده می کنید.
در این صفحه می توانید تمام نقش های کاربری موجود در سایت خود را مشاهده کرده و آنها را مدیریت و ویرایش کنید.
برای ایجاد یک نقش کاربری جدید روی دکمه “اضافه کردن” در بالای صفحه کلیک کنید. صفحه ساخت نقش کاربری جدید مشابه شکل زیر برای شما باز می شود.
همچنین می توانید نقش های موجود را ویرایش کنید که شما را به همین صفحه منتقل می کند.
در قسمت عنوان نقش می توانید عنوان نقش جدید را وارد کنید یا نام یک نقش موجود را تغییر دهید.
کاربرد باقی قسمت های موجود در این صفحه مشخص است و از آنجا که به زبان فارسی است و در ضمن با قرار دادن موس بر روی آیکون علامت سوال، توضیحات بیشتری نشان داده می شود، نیاز به توضیح خاصی ندارد.
پس از اعمال تنظیمات مورد نظر خود، اولویت نقش را در ساید بار سمت چپ صفحه انتخاب کرده و روی دکمه ایجاد نقش کلیک کنید.
ساخت منوهای شرطی در افزونه Ultimate Member
Ultimate Member ویژگی منوهای شرطی را ارائه می دهد که به شما امکان می دهد بسته به اینکه چه کسی سایت شما را مشاهده می کند، آیتم های مختلفی را در فهرست ناوبری سایت خود نمایش دهید. به عنوان مثال ، می توانید آیتم های متفاوتی را در فهرست ناوبری وردپرس به کاربران لاگین کرده نشان دهید یا آیتم های خاصی را برای نقش های کاربری خاصی نمایش دهید.
برای ایجاد فهرست با منطق شرطی در پیشخوان وردپرس به مسیر نمایش » فهرست ها بروید. سپس آیتم های مورد نظر خود را به ساختار منو اضافه کنید. بعد از افزودن آیتم های منو به صفحه، روی پیکان کوچک آیتم مورد نظر خود کلیک کنید تا باز شود.
پس از گسترش آیتم، قسمت Ultimate Member را با عنوان ” UltimateMember Menu Settings” مشاهده خواهید کرد. در اینجاست که می توانید یک شرط را به این آیتم فهرست اضافه کنید.
برای تصمیم گیری در مورد اینکه چه کسی می تواند این آیتم را مشاهده کند، سه گزینه در اختیار دارید: هرکس، کاربران وارد شده و کاربران خارج شده
- هر کس: هر کس حالت پیش فرض است و به این معنی است که هرکسی که از سایت شما بازدید می کند می تواند این آیتم را مشاهده کند.
- کاربران خارج شده: اگر این گزینه را انتخاب کنید، بدان معنی است که این آیتم فهرست فقط برای بازدید کنندگان قابل مشاهده خواهد بود (به عنوان مثال کاربران خارج شده). وقتی شخصی وارد سیستم سایت شما شود دیگر نمی تواند این آیتم را مشاهده کند.
- کاربران وارد شده: اگر این گزینه را انتخاب کنید، بدان معنی است که این آیتم فقط برای کاربران وارد شده به سیستم قابل مشاهده خواهد بود. بازدید کنندگان و افراد غیر عضو نمی توانند این آیتم را مشاهده کنند.
پس از انتخاب گزینه کاربران وارد شده، چک باکس هایی ظاهر می شوند که تمام نقشهای Ultimate Member در سایت شما را نشان می دهند. هر نقشی که در این قسمت انتخاب کنید می تواند آیتم مورد نظر شما را مشاهده کند.
استفاده از برچسب های کوتاه به شما امکان می دهد به جای نام صفحه، نام کاربر را در فهرست نشان دهید. برای این کار باید برچسب های کوتاه زیر را به فهرست اضافه کنید: {first_name} {last_name} {username} {nickname}.
برای استفاده از این ویژگی، کافی است برچسب های کوتاه را به لیبل ناوبری آیتم منو مانند زیر اضافه کنید:
همچنین با استفاده از برچسب کوتاه {user_avatar_small} می توانید عکس پروفایل کاربر را در فهرست ناوبری سایت نمایش دهید.
اگر این برچسب را در قسمت برچسب ناوبری وارد کنید ، عکس پروفایل کاربر نشان داده می شود. توجه داشته باشید که باید دانش اندکی درباره CSS داشته باشید زیرا با توجه به قالبی که استفاده می کنید باید از CSS استفاده کنید تا ظاهر عکس در سایت شما خوب باشد.
بسیاری از سایتهای انجمن/عضویت محور لینک های ثبت نام و ورود را در فهرست ناوبری سایت خود به بازدید کنندگان نشان می دهند و به محض اینکه کاربر در سیستم وارد شد، لینک خروج از سیستم را به معرض نمایش می گذارند. لینک ها باید تنظیمات زیر را داشته باشند:
- لینک های ورود و ثبت نام – برای هر دو مورد باید گزینه کاربر خارج شده را انتخاب کنید
- لینک خارج شدن – برای این آیتم منو باید گزینه کاربر وارد شده را انتخاب کنید.
محدود کردن محتوا در یک نوشته / برگه برای کاربران وارد شده
با افزونه Ultimate Member می توانید محتوای خاصی را در یک نوشته/برگه فقط به کاربران وارد شده به سیستم نشان دهید. برای این کار باید محتوا را در کد کوتاه زیر قرار دهید:
[um_loggedin] این متن فقط با ورود کاربران قابل مشاهده است [/um_loggedin]
آنچه کاربران خارج از سیستم می توانند مشاهده کنند.
هنگام استفاده از محدودیت محتوای صفحه برای کاربران وارد شده، دو گزینه برای تصمیم گیری در مورد آنچه که کاربران خارج از سیستم می توانند مشاهده کنند، وجود دارد:
- کاربران خارج شده یک باکس متنی را مشاهده می کنند که به آنها اطلاع می دهد محتوا در نوشته/برگه وجود دارد ولی آنها اجازه دیدن آن را ندارند.
- محتوای محدود شده در نوشته/برگه پنهان است و کاربران خارج از سیستم هیچ چیزی در نوشته/برگه که نشان دهنده وجود محتوای پنهان است، نمی بینند.
انتخاب 1
اگر مایل به استفاده از گزینه 1 هستید و می خواهید به کاربران خارج از سیستم اطلاع دهید که محتوایی در صفحه وجود دارد که آنها اجازه مشاهده آن را ندارند، می توانید از کد کوتاه زیر استفاده کنید:
[um_loggedin show_lock=yes] این متن فقط با ورود کاربران قابل مشاهده است [/um_loggedin]
اگر می خواهید متنی که به کاربران خارج از سیستم نشان داده می شود را سفارشی سازی کنید، می توانید متن دلخواه زیر را به کد کوتاه اضافه کنید:
[um_loggedin show_lock=yes lock_text = “شما وارد سیستم نشده اید”] این متن فقط با ورود کاربران قابل مشاهده است [/um_loggedin]
انتخاب 2
اگر مایل به استفاده از گزینه 2 هستید به صورتی که کاربران وارد شده نتوانند محتوای محدود در صفحه را مشاهده کنند، می توانید از کد کوتاه زیر استفاده کنید:
[um_loggedin show_lock=no] این متن فقط با ورود کاربران قابل مشاهده است [/um_loggedin]
اضافه کردن برچسب ها به متن
یکی از راه هایی که می توانید محدودیت محتوا برای کاربران لاگین کرده را در افزونه Ultimate Member انجام دهید، شخصی سازی سایت است. به عنوان مثال ممکن است بخواهید در صفحه خاصی متنی داشته باشید که می گوید “از بازگشت مجدد شما خوشحالیم. اتفاقاتی که اخیراً افتاده به صورت زیر است”. برای ایجاد چیزی شبیه به این از کد کوتاه زیر استفاده می کنید:
[um_loggedin] خوش آمدید {first_name} ، اینجا چیزی است که اخیراً اتفاق افتاده است [/um_loggedin]
در کد کوتاه بالا می توانید از برچسب {first_name} استفاده کنید که نام کوچک کاربری است که در حال مشاهده نوشته/برگه ای است که شورت کد به آن اضافه شده است.
کلیدهای متا سفارشی
مانند تگ های از پیش تعریف شده، شما می توانید از کلیدهای متا برای فیلد های سفارشی که ایجاد کرده اید نیز استفاده کنید. برای افزودن یک کلید متا سفارشی به محتوای محدود شده، باید برچسب را به متن محتوای محدود اضافه کنید به عنوان مثال {usermeta: age}
[um_loggedin] سلام ، شما در حال حاضر در {usermeta: country living زندگی می کنید} [/um_loggedin]
همچنین می توانید از کلیدهای متا برای فیلدهای سفارشی که ایجاد کرده اید نیز استفاده کنید. برای اضافه کردن یک کلید متای سفارشی به محتوای محدود، باید برچسب را به متن محتوای محدود اضافه کنید به عنوان مثال {usermeta: age}
ساخت صفحه پروفایل برای نقش های کاربری متفاوت
تمام نقش های Ultimate Member هنگام مراجعه به صفحه پروفایل کاربر به طور پیش فرض مشخصات یکسانی را نشان می دهند. برای ایجاد پروفایل های مختلف برای نقش های متفاوت به ترتیب زیر عمل کنید.
مرحله 1: نقش کاربری مورد نظر خود را ایجاد کنید
اولین قدم ایجاد نقشهای کاربری مورد نیاز سایت شماست. پس از انجام این کار به صفحه فرم ها هدایت می شوید. در این صفحه سه فرم پیش فرض از پیش نصب شده را مشاهده خواهید کرد.
مرحله 2: فرم پروفایل جدید ایجاد کنید
مرحله دوم ایجاد یک فرم پروفایل جدید است که باید آن را به نقش کاربری مورد نظر خود اختصاص دهید. در صفحه فرم جدید، از قسمت “انتخاب نوع فرم” گزینه فرم پروفایل را انتخاب کنید. پس از آن فیلد های دلخواه خود را به قسمت فرم اضافه کنید. پس از اتمام ساختن فرم، باید به ابزارک “سفارشی کردن این فرم” در سایدبار سمت چپ صفحه بروید و در پنجره کشویی موجود در این قسمت، گزینه آری را انتخاب کنید.
با کلیک بر روی این دکمه، گزینه های سفارشی سازی زیادی ظاهر می شود. در قسمت “این نقش پروفایل را خاص کن” نقش کاربری مورد نظر خود را که صفحه پروفایل آن را ساخته اید، انتخاب کنید. در باقی قسمت های صفحه تنظیمات مورد نظر خود را انتخاب کنید. سپس روی دکمه Create در بالای صفحه کلیک کنید تا پروفایل ذخیره شود.
مرحله 3: کد کوتاه را به صفحه کاربر اضافه کنید
برای اطمینان از عملکرد صحیح افزونه Ultimate Member ، باید کد کوتاه را به صفحه کاربر اضافه کنید، بدون آنکه صفحه جدیدی ایجاد کنید.
بنابراین به برگه کاربر بروید و آنرا ویرایش کنید. در صفحه کاربر کد کوتاه فرم پروفایل پیش فرض را مشاهده می کنید. شما می توانید کد کوتاه جدید را به این صفحه اضافه کنید و سپس صفحه را بروز کنید تا تغییرات را ذخیره کنید. پس از انجام کار، صفحه پروفایل برای آن نقش کاربری، صفحه ساخته شده خواهد بود.
امیدواریم این آموزش مورد توجه شما قرار گرفته باشد.
دانلود افزونه
این افزونه ۹۰درصد چیزی که میخواستم رو برام فراهم کرد و این عالیه…
خیلی ممنونم که اینقدر خوب و واضح توضیحاتش رو دادین.
حالا من یه سوال دارم…
من توی سایتم یه فرم نظرسنجی دارم که با گراویتی ساختمش
یه کاربرهم دارم با نقش «روابط عمومی» که با این افزونه بهش دسترسی و پروفایل اختصاصی دادم.
حالا میخوام کاری کنم وقتی کاربر روابط عمومی وارد پروفایلش شد، بتونه فرمها رو اونجا ببینه. با امکانات کاملش (مثل مشاهده، ویرایش، خروجی گرفتن و…)
آیا میشه یه بخشی از داشبورد (مثلا همین بخش فرمهای گراویتی) رو در قالب آیفریم یا شورتکد بیاریم توی صفحه پروفایل این کاربر نمایش بدیم؟
سلام …از اینکه آموزش مورد توجه شما قرار گرفته خوشحالم…. افزونه گرویتی شورت کدهایی در اختیار شما قرار میده که با استفاده از اونا میتونین فرم ها رو وارد قسمت های مختلف سایت کنین..کافیه در صفحه پروفایل کاربر فیلد shortcode رو اضافه کنید و شورت کد افزونه گرویتی رو وارد کنین
سلام و درود
این قابلیت که التیمیت ممبر فهرست رو برای کاربران وارد شده و خارج شده به نمایش میگذاشت در ورژن جدید وجود نداره . آیا روشی برای جایگزین کردن این قابلیت موجود هست ؟
سلام کسرای عزیز .. وقت بخیر … نسخه جدید Ultimate Member به خاطر ادغام با کتابخانه Mega Menu دچار ناسازگای با بعضی قالب ها شده .. شما با افزونه WP Rollback می تونین به ورژن های قبلی این افزونه برگردید
سلام و درود
نسخه های قبلی ultimate member مشکلات امنیتی زیادی دارن به همین دلیل برگردوندن این افرونه به نسخه های قبلی فک نمیکنم کار صحیحی باشه اگه راه کار های دیگه ای هست بنده رو راهنمایی کنین بسیار سپاس گزارم .
سلام … من افزونه رو روی سایت تست خودم که قالبش یکی از قالب های پیش فرض وردپرس هست نصب کردم مشکلی وجود نداشت … احتمال اینکه با قالب شما تداخل داشته باشه وجود داره .. اول مطمئن بشین که افزونه با قالب شما تداخل داره .. بعد از یک توسعه دهنده یا پشتیبانی قالب تون بخواهید که این کار رو برای شما انجام بده ..
هوک بومی وردپرس شامل ۵ آرگومان به صورت do_action( ‘wp_nav_menu_item_custom_fields’, $item_id, $item, $depth, $args, $id ); است اما کتابخانه مگامنو از همان هوک ولی با ۴ آرگومان به صورت do_action( ‘wp_nav_menu_item_custom_fields’, $item_id, $item, $depth, $args ); استفاده می کنه که باید تصحیح بشه
سلام این ورم دیدگاه رو با چه افزونه ای زدید؟
سلام امیر عزیز .. وقت بخیر .. فرم دیدگاه هایی که در سایت مدیر وردپرس هست مربوط به کدهای سفارشی قالب اونه و ما از افزونه خاصی برای دیدگاه ها استفاده نکردیم
با سلام و روز بخیر من یک سوال حیاتی داشتم از خدمتتون ، حدودا سه روز است که هیچ کس نمیتونه در سایت من ثبت نام انجام بده البته زمانی که مشخصات خود را به فارسی وارد می نماید زمانی که انگلیسی مشخصات خود را می زند ثبت نام انجام میشود و وراد پنل کاربری می شود ! تا حالا برخورد داشتین با این مشکل؟
به احتمال ۹۹ درصد در سایت شما تداخل افزونه وجود دارد، ابتدا از طریق غیرفعال کردن افزونه های ضروری دوباره اقدام به ثبت نام کنید اگر مشکل حل شد، قطعا یکی از افزونه ها دارای مشکل بوده، در غیر اینصورت تمامی افزونه ها را غیر فعال نمائید و سپس اقدام به فعالسازی یکی یکی افزونه ها بصورت ها جداگانه نمائید، بدین صورت افزونه ای که تداخل ایجاد می کند را به راحتی پیدا خواهید کرد، همچنین با فعالسازی حالت Debug و بررسی کدهای سایت می توانید مشکل را پیدا کنید که نیاز به دانش فنی نسبتا بالایی دارد…
ممنون توی سایت https://webctc.ir/%d8%a2%db%8c-%d8%aa%db%8c/ وقتی نام نویسی می کنم خطای 403 میده مشکل از چی میتونه باشه؟
سلام مهسای عزیز .. وقت بخیر .. به زودی یک مقاله در مورد خطای 403 و نحوه رفع اون منتشر می کنم
سلام وقتتون بخیر.
من از فرم ورود و ثبت نام این پلاگین تو سایتم استفاده کردم. اما ثبتنام در فرم ثبت نام و دکمه ورود در فرم ورود کار نمیکنه.. علتش چیه؟
سلام الهه عزیز .. وقت بخیر .. شاید با قالب شما یا یکی از افزونه های موجود در سایت شما تداخل داره چون من روی یک سایت تست که از قالب های پیش فرض وردپرس در اون استفاده میشه تست کردم و مشکلی وجود نداشت.