خطای HTTP هنگام آپلود تصاویر وردپرس | رفع خطای آپلود تصاویر وردپرس
در این مقاله یکی از خطاهای متداول وردپرس که خطای HTTP هنگام آپلود تصاویر در وردپرس است را بررسی می کنیم.
وردپرس مانند هر پلتفرم دیگری دارای مشکلات و خطاهایی است که برای کاربران آزار دهنده بوده و سعی در رفع آنها دارند. برای رفع این خطاها از خطای صفحه سفید مرگ گرفته تا خطای اتصال به دیتابیس وردپرس ، باید از ترفندها و روش های خاصی استفاده کرد.
رفع خطای HTTP هنگام آپلود تصاویر در وردپرس بسیار آزار دهنده است زیرا جریان کاری شما را خراب می کند. شما زمان نسبتاً زیادی برای پیدا کردن و ویرایش یک تصویر که برای وبلاگ شما مناسب است صرف می کنید و هنگامی که می خواهید آن را آپلود کنید با خطا مواجه می شوید. اما خبر خوب این است که رفع مشکل آپلود تصاویر در وردپرس بسیار آسان است.
در این مقاله بررسی می کنیم که خطای HTTP هنگام آپلود تصاویر در وردپرس چه زمانی رخ می دهد و برای رفع آن چه کاری می توانید انجام دهید تا مجدداً قادر به آپلود تصاویر در کتابخانه رسانه سایت وردپرسی خود کنید.
خطای HTTP هنگام آپلود تصاویر در وردپرس چیست؟
خطای HTTP معمولاً وقتی رخ می دهد که هنگام آپلود تصاویر یا ویدئو ها در کتابخانه رسانه وردپرس، خطایی رخ می دهد. برخلاف خطاهای مرورگر که معمولاً می توانید به یک کد وضعیت HTTP مراجعه کنید، عیب یابی خطاهای وردپرس اندکی سخت تر است.
وردپرس هنگام بروز خطای HTTP، یک پیام عمومی را منتشر می کند که هیچ کمکی برای رفع مشکل به شما نمی کند.
علت این امر این است که خطای HTTP به دلایل مختلفی ممکن است رخ دهد که اکثر آنها از دیدگاه وردپرس قابل تشخیص نیستند و شما به عنوان کاربر مسئول فهمیدن علت رخ دادن این خطا و رفع آن هستید. خوشبختانه رفع خطای آپلود تصاویر در وردپرس آنطور که به نظر می آید مشکل نیست.
روش های رفع خطای HTTP هنگام آپلود تصاویر در وردپرس
دو دلیل عمده برای بروز خطای HTTP هنگام آپلود تصاویر در وردپرس وجود دارد که عبارتند از:
- خطاهای سمت مشتری یا کاربر
- خطاهای سمت هاستینگ یا میزبانی
خطاهای سمت کاربر می تواند مربوط به ورود به جلسه شما، کاراکترهای بد در نام فایل تصویر یا یک وقفه موقت در اتصال اینترنت باشد. خطاهای سمت هاستینگ می تواند به علت مشکلات افزونه ها، مشکل با منابع هاست مشترک، مشکل سرور، لیست حافظه و موارد دیگر باشد.
در ادامه آموزش به بررسی راه های رفع خطای آپلود تصاویر در وردپرس می پردازیم.
رفرش کردن صفحه برای رفع خطای HTTP آپلود تصاویر در وردپرس
اولین و ساده ترین کاری که هنگام مواجه شدن با خطای آپلود تصاویر در وردپرس باید انجام دهید این است که صفحه را در مرورگر خود رفرش کنید.
اول اینکه ممکن است به هر دلیلی مرورگر شما ارتباطش را به صورت موقت با وردپرس از دست داده باشد و فرآیند آپلود تصاویر کامل نشود. این امر می تواند به دلیل ISP شما، یک وقفه موقت با میزبان وردپرس و بسیاری دلایل دیگر اتفاق بیفتد. صفحه را رفرش کرده و سعی کنید مجدداً بارگذاری را انجام دهید، معمولاً این خطا خود به خود رفع می شود.
دوم اینکه بسیاری اوقات مشاهده می شود که بعد از رفرش کردن صفحه یا بازگشت به ویرایشگر وردپرس از یک تب دیگر، از پیشخوان وردپرس خارج می شوید. این امر نشانه این است که جلسه ورود به وردپرس شما به پایان رسیده است. باید پیام زیر را مشاهده کنید:
جلسه شما منقضی شده است لطفاً برای ادامه مکان خود ، وارد سیستم شوید.
دوباره وارد سیستم شده و سعی می کنید تصویر خود را بارگذاری کنید. در این حالت ممکن است خطای HTTP رخ می دهد که برای رفع آن باید صفحه را یکبار رفرش کرده و بعد مجدداً اقدام به آپلود تصاویر در وردپرس کنید.
کوچک کردن اندازه فایل تصویر
وقتی خطای HTTP را هنگام آپلود تصاویر در وردپرس مشاهده می کنید، ممکن است نیاز به کوچک کردن اندازه فایل تصویری خود (KB یا MB) داشته باشید یا نیاز باشد عرض / ارتفاع تصویر (به پیکسل) را کاهش دهید.
افزونه های بسیار زیادی در وردپرس وجود دارند که با استفاده از آنها می توانید هنگام آپلود تصاویر در کتابخانه وردپرس، به صورت خودکار تصاویر را تغییر اندازه داده و حجم آنها را کم کنید. شما می توانید لیستی از این افزونه ها را در مقاله معرفی بهترین افزونه های فشرده سازی تصویر وردپرس مشاهده کنید.
صرف نظر از اینکه از چه افزونه ای استفاده می کنید، مطمئن شوید که افزونه مورد نظر شما تصاویر را در سرورهای خودش بهینه سازی می کند نه به صورت لوکال. اگر تصاویر را به صورت لوکال بهینه سازی کند، به شدت به عملکرد سایت شما آسیب می رساند.
تغییر نام دادن فایل تصویر برای رفع خطای HTTP آپلود تصاویر
هنگام روبرو شدن با خطای آپلود تصاویر در وردپرس یکی از راه هایی که می تواند برای رفع این مشکل به شما کمک کند، تغییر نام فایل تصویر و بارگذاری مجدد آن است.
هنگامی که می خواهید یک نام فایل تکراری را بارگذاری کنید، وردپرس به صورت خودکار یک عدد در انتهای نام اضافه کند. اما در صورت عدم کارکردن این ویژگی می توانید خودتان نام فایل را به صورت دستی تغییر دهید.
وردپرس به شما اجازه نمی دهد یک فایل تصویری که قبلاً بارگذاری شده است را تغییر نام دهید. بنابراین باید آن را در کامپیوتر خود تغییر نام داده و دوباره بارگذاری کنید.
هنگام بارگذاری تصاویری که از قبل در کتابخانه رسانه وجود دارند ، معمولاً عدد 1 یا 2 را در انتهای نام اضافه می کنیم (به عنوان مثال image-file-1.png ، image-file-2.png). در این حالت مطمئن شوید که خط تیره را اضافه می کنید در غیر این صورت گوگل آن را به عنوان یک کلمه خوانده و می تواند به سئو سایت شما آسیب برساند.
برای اطمینان بیشتر، از آپلود تصاویری که در نام فایل آنها کاراکترهای ویژه وجود دارد، به عنوان مثال آپاستروف، خودداری کنید.
غیرفعال کردن قالب و افزونه ها به صورت موقت
یکی از راه هایی که می توانید مشکل خطای HTTP هنگام آپلود تصاویر در وردپرس را رفع کنید این است که افزونه های خود را به صورت موقت غیرفعال کرده و حتی قالب وردپرس خود را به یکی از قالب های پیش فرض به صورت موقت تغییر دهید.
افزونه هایی که معمولاً باعث ایجاد خطای آپلود نشدن تصویر در وردپرس می شوند، شامل افزونه های بهینه سازی تصویر و افزونه های امنیتی مانند افزونه WordFence هستند.
اگر نمی خواهید روی سایت زنده خود تغییرات را اعمال کنید، می توانید سایت وردپرسی خود را در لوکال هاست کلون کنید. برای این کار می توانید از بهترین افزونه های انتقال سایت وردپرس استفاده کنید. پس از آن افزونه ها را یک به یک امتحان کنید تا مقصر اصلی را پیدا کنید.
افزایش حد حافظه PHP برای رفع خطای HTTP آپلود تصاویر
یکی دیگر از دلایل بروز خطای HTTP هنگام آپلود تصاویر در وردپرس این است که سرور شما فاقد حافظه کافی برای کامل کردن فرآیند بارگذاری تصاویر است. این مشکل در هاست های اشتراکی وردپرس بسیار رایج است. برای رفع این مشکل باید مقدار حافظه PHP خود را افزایش دهید.
شما با اضافه کردن کد زیر به فایل wp-config.php می توانید حد حافظه PHP خود را افزایش دهید.
define( 'WP_MEMORY_LIMIT', '256M' );
کد فوق حد حافظه شما را به اندازه 256M افزایش می دهد. توجه داشته باشید که این کد ممکن است توسط هاست وردپرس شما با استفاده از یک قانون سطح سرور بازنویسی شود.
شما با استفاده از فایل htaccess. نیز می توانید حد حافظه را افزایش دهید. فایل htaccess. یک فایل مخفی ویژه است که شامل تنظیمات مختلفی برای اصلاح رفتار سرور است. ابتدا از طریق کنترل پنل هاست به سایت وردپرسی خود وارد شوید یا اتصال به وردپرس از طریق FTP را انجام دهید. سپس فایل htaccess. را ویرایش کرده و مقدار “php_value memor_limit” را تغییر دهید.
تنظیم درست سطح دسترسی فولدر آپلودها
ممکن است سطح دسترسی فایل ها و فولدرها در وردپرس به درستی تنظیم نشده باشد. در این حالت نمی توانید هیچ فایلی را در کتابخانه رسانه ذخیره کنید و یا هیچ یک از فایل های موجود در کتابخانه را نمی توانید مشاهده کنید. بنابراین هنگام آپلود تصاویر در کتابخانه رسانه وردپرس خطای HTTP را مشاهده خواهید کرد.
این مشکل به خاطر پیکربندی نادرست سطح دسترسی ها بوجود می آید. همچنین اگر سایت وردپرس شما هک شده یا توسط یک بدافزار آلوده شده باشد نیز ممکن است مشکلات مربوط به سطح دسترسی ها برای سایت به وجود آید. فولدری که در این حالت باید نگران آن باشید فولدر /wp-content/uploads است. این فولدر جایی است که فایل ها هنگام آپلود شدن در کتابخانه رسانه ذخیره می شوند.
طبق کدکس وردپرس تمام دایرکتوری ها باید سطح دسترسی 755 یا 750 داشته باشند. شما با استفاده از یک FTP client (مانند FileZilla) می توانید سطح دسترسی فولدرها را مشاهده کنید.
اطمینان حاصل کنید که در صورت تغییر سطح دسترسی ها به صورت دستی، هر دو گزینه “Recurse into subdirectories” و “Apply to directories only” را فعال کنید.
استفاده از آخرین نسخه PHP برای رفع خطای HTTP آپلود تصاویر در وردپرس
وردپرس رسماً استفاده از PHP 7.3 به بالا را توصیه می کند. استفاده از آخرین نسخه های پشتیبانی شده PHP به دلیل اینکه امنیت و عملکرد بهتری را ارائه می دهد، توصیه می شود.
حل مشکلات Imagick در هاست های اشتراکی
وردپرس از دو ماژول PHP مختلف برای پردازش تصاویر استفاده می کند که عبارتند از:
- GD Library
- Imagick
وردپرس بسته به آنچه که روی سرور شما نصب شده است ممکن است از یکی از دو مورد فوق استفاده کند.
مشکل اینجا است که هاست های اشتراکی وردپرس دارای منابع پنهان زیادی هستند و منابع بسیار کمی به Imagick (ImageMagick) اختصاص می دهند. Imagick اغلب با ایجاد مشکلات حافظه باعث خطای HTTP در هنگام بارگذاری تصویر می شود. برای حل این مشکل می توانید ویرایشگر تصویر پیش فرض خود را GD Library قرار دهید.
کافی است کد زیر را به فایل finctions.php قالب خود اضافه کنید.
function wpb_image_editor_default_to_gd( $editors ) {
$gd_editor = 'WP_Image_Editor_GD';
$editors = array_diff( $editors, array( $gd_editor ) );
array_unshift( $editors, $gd_editor );
return $editors;
}
add_filter( 'wp_image_editors', 'wpb_image_editor_default_to_gd' );
بعد از اضافه کردن این کد می توانید آپلود کردن فایل ها را با استفاده از آپلود کننده رسانه مجدداً انجام دهید. اگر این راه حل مشکل را برطرف نکرد، این کد را پاک کرده و از روش های دیگر استفاده کنید.
همچنین از طریق فایل htaccess. می توانید میزانی که Imagick از منابع سرور استفاده می کند را تغییر دهید. بسیاری از ارائه دهندگان خدمات هاستینگ مشترک، قابلیت های Imagick را برای استفاده از چندین روش برای پردازش تصویر سریع تر محدود می کنند. این موضوع باعث می شود هنگام آپلود تصاویر خطای HTTP را مشاهده کنید.
می توانید با اضافه کردن کد زیر در اولین خط فایل htaccess. این مشکل را حل کنید.
SetEnv MAGICK_THREAD_LIMIT 1
کمک گرفتن از هاست وردپرس
اگر مراحل فوق را انجام داده و باز هم خطای HTTP را مشاهده می کنید، بهتر است از هاست وردپرس خود کمک بگیرید. بسیاری از مراحل عیب یابی پیشرفته تر هستند و بسیاری اوقات می توانید از هاست خود بخواهید که این کار را برای شما انجام دهند.
امیدواریم از این آموزش بهره لازم را برده باشید.
دیدگاه ها