۷ استراتژی کلیدی برای بروزرسانی وب سایت در وردپرس
بروزرسانی وب سایت از جمله کارهایی است که لازم است هر سال انجام دهید. از آنجایی که ممکن است هر روز تنها با قسمت کوچکی از وب سایت تان کار کنید، بررسی لایه های عمیق تر سایت و حل کردن مشکلات آن و به روز رسانی گسترده تر سایت، امری واجب است و باعث سودآوری بیشتر سایت می شود.
در وردپرس راه های زیادی برای انجام این کار وجود دارد. بستگی به هدف شما دارد که آیا تنها می خواهید بدانید که همه چیز در سایت بروز است و عملکرد درستی دارد یا می خواهید تغییرات اساسی تری مانند عوض کردن کلمات کلیدی بدهید.
با توجه به مطالب فوق، در این مقاله هفت استراتژی کلیدی برای بروزرسانی وب سایت را به شما معرفی کرده ایم تا به کمک آنها بتوانید یک سایت کارآمدتر داشته باشید.
۱- اطمینان از اینکه همه چیز درست کار می کند و بروز است
اولین کاری که باید انجام دهید این است که مطمئن شوید همه چیز در سایت شما، بزرگ و کوچک، درست کار می کند. این به معنای یک بازبینی کلی از تمام سایت است. تاجایی که ممکن است تمام صفحات را چک کنید و مسائلی مانند موارد زیر را بررسی نمایید:
- افزونه ها و قالب هایی که نیاز به بروزرسانی دارند
- تصاویر از دست رفته و/یا با کیفیت کم
- اطلاعات نادرست و/یا قدیمی کاربران
- لینک های شکسته (می توانید این کار را با استفاده از افزونه Broken Link Checker انجام دهید)
- افزونه ها و/یا ویژگی های شکسته
- فرمت ها و/یا استایل ها
- محتوای قدیمی و/یا نامناسب
در نگاه اول انجام همه موارد بالا، سخت به نظر می رسد اما بسیار مهم است که هر صفحه تاثیر قوی خود را داشته باشد. در ضمن بسیار مهم است که مطالب سایت شما به طرز مناسبی سازمان دهی شده باشد. در انتها به یاد داشته باشید که قبل از اعمال تغییرات، یک نسخه پشتیبان از سایت تهیه کنید. برای این کار می توانید از بهترین افزونه های پشتیبان گیر وردپرس استفاده کنید.
۲- انجام تست A/B برای بروزرسانی وب سایت
پس از اطمینان از اینکه همه چیز به روز است، باید مشخص کنید که آیا سایت شما به همان اندازه که باید موثر هست یا خیر. تست A/B یکی از بهترین راه های انجام این کار است.
تست A/B یا آزمون A/B به شما کمک میکند تا بهترین رابط و تجربه کاربری را برای وبسایت خود انتخاب کنید. در حقیقت، در تست A/B شما سعی میکنید با شناخت رفتار مخاطب، بهترین تجربه کاربری را به او ارائه دهید. به عبارت ساده، این تکنیک شامل ایجاد دو نسخه از چیزی و تست آنها در برابر یکدیگر است.
به عنوان مثال از افراد می خواهید که به منظور ثبت نام کردن در لیست ایمیل از صفحه اصلی شما دیدن کنند. شما می توانید دو نسخه از این صفحه را ایجاد کرده و در هر صفحه این عمل را به روش متفاوتی انجام دهید. مثلاً در یک صفحه با استفاده از یک دکمه و در صفحه دیگر با استفاده از پنجره پاپ آپ. سپس می توانید بازدیدکنندگان را به صورت تصادفی به هرکدام از صفحات بفرستید و ببینید کدامیک از صفحات بیشترین کلیک را می خورد.
برای کاربران وردپرس ابزارهای زیای وجود دارد که می تواند به کمک آنها تست A/B انجام دهند. برای شروع، توصیه ما به شما استفاده از افزونه Nelio A/B Testing است. این افزونه یک مجموعه کامل از گزینه های تست را برای شما فراهم می کند.
۳- درخواست بازخورد از مخاطبان هدف برای بروزرسانی وب سایت
همگام با انجام تست A/B ، مطمئناً می خواهید بدانید مخاطبان شما در مورد وب سایت تان چه فکری می کنند. معمولاً وقتی زمان زیادی را روی کار کردن در پشت صحنه می گذرانید از بخش دیگر کار غافل می شوید. بنابراین ایده خوبی است که از بازدیدکنندگان سایت بازخورد مستقیم بگیرید تا به شما کمک کنند بروزرسانی وب سایت تان را دقیق تر و مؤثرتر انجام دهید.
فهمیدن اینکه مخاطبانتان چه چیزی را می پسندند و چه چیزی را نمی پسندند، چه ویژگی ها یا محتوایی برای آنها باارزش است و چه چیزی نیست، بسیار کمک کننده است. همینطور باید بدانید آنها برای حل چه مشکلاتی به سایت شما مراجعه می کنند.
برای تشویق مخاطبان به این بازخورد، بهتر است مستقیماً از آنها درخواست کنید. شما می توانید این کار را از طریق انجمن های مختلف و کامنت ها و یا تشکیل کمپین ایمیل با استفاده از افزونه هایی مانند افزونه MailPoet یا با استفاده از سرویس های ایمیل مارکتینگ وردپرس انجام دهید.
حتی می توانید یک نظرسنجی یا بررسی اختصاصی انجام دهید. برای این کار می توانید از بهترین افزونه های نظرسنجی وردپرس استفاده کنید.
۴- بررسی سایت های رقیب
گاهی اوقات آنقدر روی سایت خود تمرکز کرده و تمام تلاش خود را معطوف آن می کنید که از سایت های رقیب غافل می شوید. اما لازم است هر از چند گاهی نگاهی به رقبا داشته باشید و ببینید آنها چه می کنند.
خوشبختانه ابزارهای اختصاصی زیادی برای کمک به شما در انجام این تحقیق در نظر گرفته شده است. بیشتر آنها این کار را از طریق متریک های خاصی انجام می دهند.
به عنوان مثال SimilarWeb اطلاعات ترافیک را برای هر سایت نشان می دهد و BuzzSumo به شما این امکان را می دهد که بدانید کدام بخش از محتوای رقبایتان موفق تر بوده است. به همین ترتیب Ahrefs جزئیاتی را فراهم می کند که بدانید دقیقاً چه کاری را انجام دهید تا از شرکت های مشابه رتبه بالاتری کسب کنید. همچنین می توانید از ابزار قدرتمند SEMrush استفاده کنید.
SEMrush یکی از محبوب ترین و بهترین ابزارهای سئو وردپرس است که در زمینه تحقیق کلمات کلیدی، آنالیز رقبا، بهینه سازی کمپین تبلیغات گوگل و بسیاری موارد دیگر فعالیت می کند. در مقاله آموزش SEMrush می توانید اطلاعات زیادی در مورد نحوه کار با این ابزار به دست آورید.
پس از آن می توانید با استفاده از اطلاعاتی که از رقبای خود به دست آورده اید، بروزرسانی وب سایت خود را انجام دهید.
۵- آنالیتیکس خود را بررسی کنید
علاوه بر بررسی سایت های رقیب لازم است داده های سایت خود را نیز ردگیری کنید. اگر شما قبلاً سایت خود را با آنالیتیکس ردگیری کرده اید، موارد زیر را از آن استخراج کنید:
- محبوب ترین صفحه در سایت شما کدام است.
- آیا صفحه ای از سایت شما به طور غیرطبیعی بونس ریت بالایی دارد یا خیر.
- کدام یک از صفحات بیشترین تعامل را با کاربران ایجاد می کند.
اگر قبلاً آنالیتیکس را برای سایت تان ردگیری نکرده اید، گوگل آنالیتیکس را به سایت وردپرسی تان اضافه کنید. در مقاله آموزش گوگل آنالیتیکس اطلاعات جامع و کاملی را درباره نحوه استفاده از این ابزار فراهم کرده ایم.
همچنین با استفاده از افزونه هایی مانند افزونه MonsterInsights می توانید داده های گوگل آنالیتیکس را مستقیماً از پیشخوان وردپرس خود مشاهده کنید.
۶- کلمات کلیدی تان را بروزرسانی کنید
کلمات کلیدی یک بخش حیاتی از استراتژی هر وب سایتی هستند. انتخاب کلمات کلیدی مناسب به شما کمک می کنند رتبه بالاتری در موتورهای جستجو بدست آورید و به این معنی است که سایت شما بیشتر دیده می شود.
حتی اگر هنگام ایجاد وب سایت، تحقیقات زیادی روی انتخاب کلمات کلیدی انجام داده اید، باید در نظر داشته باشید که حجم جستجوها همواره می تواند تغییر کند. به این معنی که ممکن است کلمات کلیدی مورد استفاده شما دیگر جزو گزینه های جستجوی مخاطبان هدف قرار نداشته باشد.
برای رفع این مشکل باید زمانی را برای بررسی کلمات کلیدی سایت وردپرسی خود اختصاص دهید. Google Keyword Planner ابزار مناسبی برای انجام این کار است. به عنوان یک راه حل دیگر می توانید از یک ابزار شخص ثالث به نام KWFinder کمک بگیرید. این ابزار به شما اجازه می دهد هر روز تعداد محدودی جستجو را به صورت رایگان انجام دهید.
اگر متوجه شدید که هر کدام از کلمات کلیدی سایت تان محبوبیت خود را از دست داده یا از کار افتاده است، می توانید محتوای موجود را برای جایگزینی قوی تر تغییر دهید.
۷- ایجاد محتوای جدید یا بروزرسانی محتوای موجود در وب سایت
در انتها یک راه بسیار موثر برای بروزرسانی وب سایت، ایجاد محتوای جدید با نام تجاری شما است. حتی اگر وب سایت شما نسبتاً استاتیک باشد، هروقت امکان داشت محتوای جذاب و باکیفیت عالی را به سایت خود اضافه کنید. این کار می تواند رتبه بندی جستجوی شما را تقویت کند و خوانندگان را ترغیب به برگشت و خواندن مطالب نماید.
در ادامه چند پیشنهاد برای چگونگی استفاده از محتوا برای بروزرسانی وب سایت و کسب بیشترین تاثیر، آورده شده است:
- برای تکمیل محتوای متنی، فیلم های ویدیویی یا اینفوگرافیک تهیه کنید.
- بخش های کلیدی سایت خود، مانند صفحات تماس با ما و درباره ما را بازنویسی کنید.
- حتماً برای پست کردن محتوای جدید به طور منظم برنامه ریزی کنید. مخاطبان شما بسیار ممنون خواهند شد.
امیدواریم این مقاله به شما کمک کرده باشد که بروزرسانی وب سایت خود را به طور موثر انجام دهید و یک وب سایت جذاب و با عملکرد عالی داشته باشید. شما از چه روشهای دیگری برای بروزرسانی وب سایت خود استفاده می کنید. دیدگاههای خود را با ما در میان بگذارید.
دیدگاه ها