آموزش افزونه ShortPixel و بهینه سازی تصاویر وردپرس
یکی از بهترین راه ها برای افزایش سرعت وردپرس کاهش حجم تصاویر و بهینه سازی آنها است. افزونه ShortPixel یک افزونه فشرده سازی تصویر قدرتمند، آسان برای استفاده ، جامع ، پایدار و با بروزرسانی مرتب است که باعث افزایش رنکینگ سئوی سایت، افزایش تعداد بازدیدکنندگان و در نهایت افزایش فروش سایت شما می شود و در این آموزش به بررسی آن می پردازیم.
اگر می خواهید یک وب سایت موفق داشته باشید باید سرعت لود وب سایت خود را بالا ببرید. یک وب سایت با سرعت بارگذاری بالا باعث می شود بازدیدکنندگان تجربه کاربری بهتری داشته باشند و این امر خود باعث افزایش رتبه بندی سایت شما در نتایج جستجوی گوگل می گردد. در حقیقت امروزه سرعت بارگذاری وب سایت از همیشه مهمتر است زیرا گوگل آن را یکی از فاکتورهای مهم رنکینگ قرار داده است.
راه های زیادی برای افزایش سرعت بارگذاری وب سایت وجود دارد. استفاده از یک سرور سریع تر، استفاده از CDN شبکه تحویل محتوا و همچنین استفاده از افزونه های کش وردپرس همگی راه هایی برای افزایش سرعت بارگذاری سایت هستند.
یکی از مهمترین کارهایی که می توانید برای افزایش سرعت بارگذاری سایت انجام دهید بهینه سازی تصاویر است. تصاویر به طور متوسط 63% اندازه فایل وب سایت را تشکیل می دهند. از آنجا که تصاویر بخش بزرگی از وب سایت شما را تشکیل می دهند، یافتن راهی برای کم کردن اندازه آنها به میزان قابل ملاحظه ای سرعت بارگذاری سایت را کاهش می دهد. به همین دلیل افزونه های بهینه سازی تصاویر از بهترین افزونه های سئو وردپرس به حساب می آیند.
افزونه ShortPixel یکی از بهترین افزونه های بهینه سازی تصاویر وردپرس است که ویژگی های پیشرفته ای را به صورت رایگان ارائه می دهد.
کافی است این افزونه را بر روی سایت خود نصب کنید. پس از آن به صورت خودکار شروع به بهینه سازی تصاویر آپلود شده شما در وردپرس خواهد کرد. این امر به این معنی است که شما از تمام مزایای بهینه سازی تصویر بدون صرف وقت برای آماده کردن پست های وبلاگ بهره مند خواهید شد.
در این آموزش افزونه ShortPixel را مورد بررسی قرار داده و نحوه استفاده و به کار گیری این ابزار را توضیح خواهیم داد.
آموزش افزونه ShortPixel و نحوه بهینه سازی تصاویر در وردپرس
ShortPixel یک افزونه رایگان مخزن وردپرس است. اما از آنجا که این افزونه از یک API برای اتصال سایت وردپرسی شما به سرورهای ShortPixel استفاده می کند، روند نصب آن اندکی متفاوت است.
ابتدا افزونه را از پایین صفحه دریافت نموده و آن را در سایت خود در بخش افزونه ها نصب کنید. اگر منو افزونه را ندیدید یا اطلاعات جزئی تری لازم دارید، به راهنمای گام به گام ما در مورد آموزش نصب افزونه وردپرس مراجعه کنید.
بعد از اینکه افزونه نصب شد آن را فعال کنید. پس از فعال سازی افزونه صفحه تنظیمات آن به صورت زیر برای شما باز خواهد شد. این صفحه را می توانید در پیشخوان وردپرس از مسیر تنظیمات » ShortPixel نیز پیدا کنید.
در قسمت E-mail address آدرس ایمیل خود را برای درخواست یک کلید API وارد کرده و باکس قبول شرایط و ضوابط را تیک بزنید. سپس روی دکمه Request Key کلیک کنید.
به محض انجام این کار، صفحه بارگذاری شده و ShortPixel به صورت خودکار کلید API شما را در تنظیمات افزونه اضافه می کند.
همچنین یک ایمیل حاوی کلید API دریافت خواهید کرد و در صورت نیاز می توانید از آن در چندین سایت استفاده کنید. شما می توانید به صورت دستی نیز در سایت ShortPixel (https://shortpixel.com/image-compression-test) ثبت نام کرده و برای دریافت کلید رایگان API یک حساب کاربری ایجاد کنید.
در ادامه آموزش به بررسی نحوه پیکربندی تنظیمات افزونه ShortPixel می پردازیم.
پیکربندی تنظیمات افزونه ShortPixel
قبل از شروع استفاده از افزونه ShortPixel لازم است بعضی از تنظیمات آن را به درستی پیکربندی کنید. صفحه تنظیمات افزونه ShortPixel شامل چندین تب است که در این بخش از آموزش دو تب مهم General و Advanced را مورد بررسی قرار می دهیم.
تب General
در ابتدا باید نوع فشرده سازی تصویر را در قسمت Compression type مشخص کنید. این تنظیمات میزان فشرده سازی تصویر را برای افزونه مشخص می سازد.
در بیشتر موارد می توانید از تنظیمات پیش فرض Lossy استفاده کنید. این تنظیمات گزینه پیشنهادی برای اکثر کاربران است و تصویر حاصل در چشم کاربران دقیقاً مشابه تصویر اصلی است.
اگر کیفیت عکس های سایت برای شما مهم است (مانند یک وبلاگ عکاسی)، ممکن است لازم باشد یکی از گزینه های Glossy یا Lossless را انتخاب نمایید.
فشرده سازی Glossy تصاویری را ایجاد می کند که پیکسلی تقریباً مشابه پیکسل تصویر اصلی خواهد داشت. در این صورت تصویر حاصله با همان کیفیت تصویر اصلی خواهد بود. در فشرده سازی Lossless پیکسل تصویر فشرده شده دقیقاً همان پیکسل تصویر اصلی خواهد بود. این نوع فشرده سازی به ندرت و برای بعضی تصاویر یا نقاشی های تکنیکی مورد استفاده قرار می گیرد.
در قسمت های بعدی صفحه می توانید انتخاب های جزئی تری داشته باشید.
Also include thumbnails: با فعال کردن این قسمت می توانید تصاویر بند انگشتی را نیز فشرده سازی کنید. فعال کردن این گزینه توصیه می شود.
Image backup: با فعال کردن این گزینه، افزونه تصویر اصلی را نیز مانند تصویر فشرده شده ذخیره می کند. اگر با محدودیت فضا در هاست خود مواجه نیستید این گزینه را فعال کنید.
Remove EXIF: با فعال کردن این گزینه افزونه متا داده را از تصویر حذف می کند. فعال کردن این گزینه توصیه می شود.
Resize Large images: این تنظیمات به شما اجازه می دهد ابعاد اصلی تصاویر آپلود شده را به صورت خودکار تغییر دهید. توصیه می شود تنظیمات این قسمت را روی حداقل 25% بزرگتر از ماکزیمم عرض تصویر نشان داده شده توسط قالب خود قرار دهید. در صورتی که بخواهید قالب تان را عوض کنید این کار به شما یک سپر اطمینان در مورد تصاویر می دهد.
در ادامه آموزش افزونه ShortPixel به بررسی تب تنظیمات Advanced می پردازیم.
تب Advanced
اگر می خواهید مزایای استفاده از تنظیمات پیشرفته این افزونه را داشته باشید باید به تب Advanced مراجعه کنید. در این تب می توانید عملیات زیر را انجام دهید:
- تبدیل تصاویر PNG به JPEG
- استفاده از تصاویر WebP
- بهینه سازی تصاویر رتینا
- حذف خودکار بهینه سازی برخی از تصاویر
این تنظیمات کاملاً اختیاری است. اما تصاویر WebP می توانند 25% کوچکتر از انواع دیگر تصاویر باشند. بنابراین دسترسی به این تنظیمات بسیار مناسب است.
حال که تنظیمات فشرده سازی را پیکربندی کردید، در ادامه آموزش به بررسی نحوه فشرده سازی تصاویر قدیمی با افزونه ShortPixel می پردازیم.
نحوه فشرده سازی تصاویر با استفاده از افزونه ShortPixel
هنگامی که پیکربندی افزونه به اتمام رسید ShortPixel به صورت خودکار شروع به بهینه سازی تصاویر جدید آپلود شده در کتابخانه رسانه وردپرس می نماید.
اگر می خواهید تصاویر را به صورت کلی فشرده سازی کنید می توانید به مسیر رسانه » Bulk ShortPixel بروید. سپس روی دکمه Start Optimizing کلیک کنید تا تمام تصاویر قدیمی در وب سایت شما فشرده سازی شود.
همچنین می توانید تصاویر را به صورت دستی و جداگانه فشرده سازی کنید. برای انجام این کار کافی است به کتابخانه رسانه وردپرس رفته و روی دکمه Optimize nowدر جلوی هر تصویر کلیک کنید.
سعی کردیم قسمت های مختلف افزونه ShortPixel را مورد بررسی قرار داده و لزوم استفاده از افزونه های فشرده سازی تصویر در سایت وردپرسی را توضیح دهیم.
امیدواریم از این آموزش بهره لازم را برده باشید.
دانلود افزونه
سلام وقت بخیر کاش مینوشتین 100 عکس در ماه بهینه میکنه