بهترین افزونه های نقشه سایت وردپرس | ساخت سایت مپ در وردپرس
در این مقاله در مورد ساخت نقشه سایت در وردپرس توضیح داده و افزونه های نقشه سایت وردپرس را معرفی می کنیم.
در اوایل دهه 2000 میلادی در اکثر وب سایت ها لینکی در فوتر سایت قرار داشت که مربوط به نقشه سایت بود. در بیشتر موارد این لینک یک صفحه HTML را باز می کرد که فهرستی از تمام صفحات وب سایت را نشان می داد و ایده آن این بود که کاربر بتواند سایت را ناوبری کرده و درک بهتری از محتوای وب سایت داشته باشد.
اما امروزه به لطف پیشرفت طراحی وب، به ندرت یک وب سایت مدرن را مشاهده می کنید که شامل نقشه سایت با فرمت قدیمی باشد. در حال حاضر وب سایت ها دارای یک نقشه سایت “مخفی” هستند که به عنوان نقشه XML سایت یا XML Sitemap شناخته می شود.
در این مقاله ابتدا در مورد اینکه نقشه سایت در وردپرس چیست توضیح داده و سپس افزونه های ساخت نقشه سایت وردپرس را معرفی می کنیم.
نقشه XML سایت چیست؟
سایت مپ یا نقشه سایت، نقشه وب سایت شما است که لیستی از URL های موجود در سایت شما را شامل می شود. سایت مپ با فراهم کردن یک نقشه از محتواهایی که می خواهید ایندکس شود، به موتورهای جستجو مانند گوگل و بینگ کمک می کند تا به جای فالوو کردن لینک های داخلی، به صورت مؤثرتری در وب سایت شما بخزند.
لیست در یک فایل XML ذخیره می شود. XML مخفف عبارت eXtensible Markup Language به معنای زبان نشانه گذاری توسعه پذیر است. XML برای ذخیره و انتقال اطلاعات طراحی شده است و هم برای انسان و هم ماشین قابل خواندن است.
نقشه سایت در وردپرس شکلی شبیه به زیر خواهد داشت.
مزایای اضافه کردن نقشه سایت به وردپرس
اکنون که درک بهتری از نقشه های XML داریم ، به بررسی مزایای اضافه کردن آن به سایت وردپرس می پردازیم.
- بهبود زمان خزیدن – نقشه های سایت می توانند به موتورهای جستجو کمک کنند تا مطالب شما را سریعتر از وقتی که مجبور به دنبال کردن پیوندهای داخلی وب سایت شما هستند، ایندکس کنند. نقشه های مدرن به صورت پویا به روز می شوند.
- محتوای اولویت بندی شده – با استفاده از برچسب های نقشه سایت می توانید محتواهای مهم را نسبت به سایر مطالب در وب سایت خود اولویت بندی کنید. به عنوان مثال ، صفحه اصلی شما می تواند دارای اولویت 1.0 باشد در حالی که صفحات دیگر می تواند اولویت کمتری داشته باشد.
- محتوای رسانه – برای وب سایت های پر محتوا که تصاویر و فیلم های زیادی دارند، می توانید یک نقشه سایت جداگانه برای بهبود ایندکس کردن آنها ایجاد کنید.
- نظارت بر عملکرد موتور جستجو – با استفاده از سرچ کنسول گوگل یا بینگ می توانید به چگونگی ایندکس شدن صفحات وب سایت توسط موتورهای جستجو پی ببرید.
نقشه سایت بر رتبه بندی سایت شما در نتایج جستجو تأثیری نمی گذارد. اما اگر صفحاتی در وب سایت شما وجود دارد که ایندکس نشده اند، نقشه سایت می تواند وجود آنها را به اطلاع موتورهای جستجو برساند.
حال که با اصول اولیه سایت مپ آشنا شدید، بهترین افزونه های نقشه سایت وردپرس را معرفی می نماییم.
بهترین افزونه های نقشه سایت وردپرس
Yoast SEO (بهترین افزونه های نقشه سایت وردپرس)
افزونه یواست یکی از بهترین افزونه های سئو وردپرس است که یک افزونه همه کاره بوده و توسط میلیون ها وب سایت بزرگ و کوچک وردپرسی استفاده می شود.
این افزونه یکی از افزونه های ضروری وردپرس برای کسب و کارهای آنلاین است و اگر این افزونه را نصب کرده باشید نیازی به نصب افزونه دیگری برای نقشه سایت ندارید و از جمله بهترین افزونه ها برای ساخت نقشه سایت در وردپرس است.
برای دسترسی به لینک نقشه سایت خود، در پیشخوان وردپرس به مسیر سئو » عمومی بروید و تب “امکانات” را باز کنید.
در این قسمت می توانید نقشه XML سایت را فعال یا غیرفعال کنید و حتی آن را مشاهده نمایید.
در مقاله آموزش افزونه Yoast SEO می توانید اطلاعات بیشتری درباره این افزونه قدرتمند به دست آورید.
All in One SEO Pack (بهترین افزونه های نقشه سایت وردپرس)
با بیش از یک میلیون نصب فعال، افزونه All in One SEO Pack یکی دیگر از بهترین افزونه های سئو وردپرس است که نقشه XML سایت را نیز ارائه می دهد. این افزونه در سال 2007 عرضه شده است بنابراین امتحان خود را پس داده است.
افزونه All in One SEO Pack بسیار آسان بوده و نیاز به پیکربندی خاصی ندارد. بنابراین برای کاربران مبتدی بسیار مناسب است و همچنین ویژگی های زیادی برای توسعه دهندگان دارد. این افزونه هم به صورت رایگان و هم پرمیوم عرضه شده است.
در مقاله مقایسه افزونه Yoast و All in One SEO این دو افزونه به صورت کامل با یکدیگر مقایسه شده اند.
ماژول نقشه سایت افزونه All in One SEO Pack گزینه های راه اندازی وسیعی دارد. شما این گزینه را دارید که در مورد پست های جدید خود به گوگل و بینگ اطلاع دهید، بروزرسانی ها را زمان بندی کنید و انواع پست ها و طبقه بندی ها را براساس نیاز خود بگنجانید یا آنها را حذف کنید.
همچنین گزینه های تکنیکی دیگری مانند فشرده سازی نقشه سایت دارید و می توانید نقشه سایت را طوری ایندکس کنید که در نتایج جستجو نشان داده نشود.
دو تنظیمات برای سایت مپ در این افزونه وجود دارد. یکی تنظیمات نقشه سایت معمولی برای صفحات وب سایت و دیگری نقشه XML سایت برای تصاویر شما که می تواند برای گوگل و بینگ فرستاده شود.
نقشه XML سایت به طور پیش فرض به برنامه شما اضافه نمی شود. برای افزودن آن باید افزودنی XML Sitemap را فعال کنید.
برای توضیحات کامل درباره نحوه استفاده از این افزونه، به مقاله آموزش افزونه All in One SEO مراجعه کنید.
Google XML Sitemaps
اگر مایل به نصب و پیکربندی یک افزونه سئو برای وب سایت خود نیستید، افزونه Google XML Sitemaps یک راه حل عالی است.
Google XML Sitemaps یک افزونه خارق العاده است که بسیار سبک وزن و مؤثر بوده و کار با آن بسیار آسان است. این افزونه به آسانی نقشه XML سایت را برای سایت وردپرس شما ایجاد می کند.
علاوه بر این، لازم نیست برای تنظیمات آن دچار سختی و مشکل شوید. با این وجود اگر بخواهید تنظیمات را تغییر دهید، انعطاف پذیری بسیار بالایی دارد. حتی در صورت ایجاد تغییرات، برای راحتی شما، به موتورهای جستجو با پینگ اطلاع می دهد.
این افزونه با بیش از 2 میلیون نصب فعال و کسب امتیاز 4.9 از 5 یکی از محبوب ترین افزونه های نقشه سایت وردپرس است.
برخی ویژگی های کلیدی این افزونه عبارت است از:
- سازگار با چند سایت
- آماده ترجمه
- بدون نیاز به کد نویسی
- بسیار انعطاف پذیر
- پینگ های خودکار
- کاربر پسند
Sitemap by BestWebSoft
افزونه Sitemap by BestWebSoft یکی از بهترین افزونه های نقشه سایت وردپرس است که به طور خودکار نقشه XML سایت را برای وب سایت وردپرس شما ایجاد کرده و به موتورهای جستجو کمک می کند تا وبلاگ شما را ایندکس کنند. این افزونه به خزنده های وب کمک می کند تا ساختار وب سایت شما را به صورت مؤثرتری استخراج کنند.
این افزونه از صفحات پیش فرض وردپرس و همچنین URL های سفارشی پشتیبانی می کند. در این صورت اگر فایلهای دلخواهی را روی سرور خود آپلود کرده اید که جزئی از نصب وردپرس شما نیستند، این افزونه برای شما ایده آل است.
نقشه سایت می تواند در اکانت وبمستر گوگل یا بینگ شما ارسال شود.
Simple Sitemap
Simple sitemap یک نقشه سایت قدیمی HTML را به وب سایت شما اضافه می کند. گزینه های قابل انعطافی وجود دارد که فقط محتوایی را که می خواهید در آن بگنجانید و خروجی را فرمت بندی کنید.
فقط چند ثانیه طول می کشد تا نقشه سایت به وب سایت وردپرسی شما اضافه شود. کافی است کد کوتاه [simple-sitemap] را در یک صفحه وارد کنید تا یک نقشه سایت پویا نمایش داده شود.
این امر به بازدید کنندگان شما روشی کارآمد را برای مشاهده کلیه محتوای سایت در یک مکان ارائه می دهد. این افزونه هم به صورت رایگان و هم پرمیوم عرضه شده است.
چگونه نقشه XML سایت را برای گوگل ارسال کنید؟
اکنون که نقشه سایت خود را با استفاده از یکی از افزونه های نقشه سایت وردپرس ایجاد کرده اید، زمان آن رسیده است که آن را برای موتورهای جستجو ارسال کنید.
برای این کار ابتدا به اکانت سرچ کنسول گوگل خود متصل شوید.
پس از ورود به سیستم، در ستون سمت چپ، روی Sitemap کلیک کنید.
در باکس Add a new sitemap ، آدرس URL نقشه سایت خود را وارد کنید و روی دکمه Submit کلیک کنید.
اگر نقشه سایت به درستی ارسال شود، شکلی شبیه زیر مشاهده خواهید کرد.
گوگل با ارسال نقشه سایت، مجموعه ای از آمار مفید را در اختیار شما قرار می دهد. شما قادر خواهید بود موارد زیر را مونیتور کنید:
- URL ها و تصاویر ایندکس شده
- آنالیتیکس
- خطاهای خزیدن
نقشه XML سایت برای هر کاربر وردپرس که در مورد SEO و SEM جدی است، ضروری می باشد. اگرچه وجود نقشه سایت، رتبه بندی بهتر در نتایج جستجو را تضمین نمی کند اما می تواند به موتورهای جستجو مانند گوگل و بینگ کمک کند تا سریع تر و مؤثرتر وب سایت شما را ایندکس کنند.
امیدواریم این مقاله مورد توجه و استفاده شما قرار گرفته باشد.
دیدگاه ها