افزونه WordPress Download Manager و مدیریت دانلود های وردپرس
مدیریت دانلودها در یک سایت وردپرس ممکن است چندان کار چالش برانگیزی نباشد اما در عمل فرآیند مهمی است. وردپرس به صورت درون ساخته کنترل رسانه محدودی دارد اما اگر آن بارگذاری ها را به عنوان بخشی از یک سرویس انجام دهید، کنترل بیشتری خواهید داشت. در این جا است که افزونه هایی مانند افزونه WordPress Download Manager به کمک شما می آید.
با استفاده از ویژگی های این افزونه می توانید به راحتی و بدون هیچ زحمتی به کاربران و مشتریان خود دسترسی به هر چیزی که نیاز دارند را بدهید.
آموزش افزونه WordPress Download Manager و مدیریت دانلود های وردپرس
ابتدا افزونه را از پایین صفحه دریافت نموده و آن را در سایت خود در بخش افزونه ها نصب کنید. اگر منو افزونه را ندیدید یا اطلاعات جزئی تری لازم دارید، به راهنمای گام به گام ما در مورد آموزش نصب افزونه وردپرس مراجعه کنید.
بعد از اینکه افزونه نصب شد آن را فعال کنید. پس از فعال سازی افزونه در پیشخوان وردپرس منوی جدیدی به نام Downloads اضافه می شود. با کلیک بر روی این منو وارد داشبورد افزونه مشابه شکل زیر می شوید که در آن می توانید دانلودهای خود را مدیریت کنید.
برای اضافه کردن یک دانلود جدید در پیشخوان وردپرس به مسیر Downloads » Add New بروید. یا در داشبورد افزونه روی لینک Add New در انتهای صفحه کلیک کنید. صفحه ای مشابه شکل زیر مشاهده می کنید.
عنوان و ناحیه متنی برای هرکس که با وردپرس کار کرده یا با ووکامرس محصولی ساخته باشد، آشنا است. از قسمت نام برای وارد کردن نام دانلود و از قسمت متنی برای توضیح دانلود استفاده کنید.
ساخت دانلود جدید با استفاده از افزونه WordPress Download Manager بسیار آسان است. در گوشه سمت چپ بالای صفحه، باکسی با نام Attach File را مشاهده خواهید کرد که می توانید از آن قسمت برای پیوست کردن فایل های دانلود استفاده کنید.
کافی است فایلی که می خواهید مدیریت کنید را بارگذاری کنید و پس از آن برای دانلود آماده خواهد بود. شما می توانید در هر صفحه دانلود جدید، فقط یک فایل پیوست کنید. این فایل می تواند یک فایل zip باشد. اگر فایل دیگری بارگذاری کنید، جایگزین قبلی می شود. اگر از یک سرویس ذخیره سازی ابری مانند Dropbox یا Google Drive استفاده می کنید، می توانید از تب URL برای لینک دادن به آن استفاده کنید.
تنظیمات پکیج (Package Settings)
به انتهای صفحه اسکرول کنید. باکس Package Settings را مشابه شکل زیر مشاهده می کنید.
در باکس Package Settings، سه تب وجود دارد. اولین تب Package Settings یا تنظیمات بسته بندی است. در این قسمت می توانید جزئیات فایلی که کاربران مشاهده می کنند شامل نسخه، لیبل لینک (متن انکر)، اندازه فایل، حد ذخیره، تعداد بازدیدها، تعداد دانلودها، چه کسی می تواند به آن دسترسی داشته باشد را تنظیم کنید. سپس می توانید از پنجره کشویی موجود در قسمت Page Template استفاده کنید تا مشخص کنید که می خواهید پنجره دانلود چگونه ظاهر شود.
در تب Lock Options تنظیمات مربوط به چگونگی محدود کردن افزونه وجود دارد. شما می توانید شرایط و ضوابط، رمزعبور یا reCaptcha را به صفحه اضافه کنید که کاربر باید قبل از شروع دانلود آنها را تکمیل کرده یا بپذیرد.
در تب Icons کتابخانه ای از آیکون ها برای نشان دادن آنچه که مشتریان شما دانلود می کنند، وجود دارد.
در انتهای تب لینکی وجود دارد که می توانید برای فعال کردن سایت خود به عنوان یک فروشگاه دیجیتال روی آن کلیک کنید.
اگر این گزینه را فعال کرده و تصمیم بگیرید که محصولات خود را به فروش برسانید، باید یک بار صفحه را رفرش کنید. سپس یک تب جدید با نام Pricing & Discounts ظاهر می شود که در آن می توانید قیمت گذاری و تخفیفات را در آن اعمال کنید.
شما می توانید قیمت دانلودهای خود را تعیین کنید و تخفیف های خود را بر اساس قیمت، درصد یا حتی نقش کاربر اعمال کنید. به این ترتیب می توانید به اعضای مختلف سرویس های خود در نقش های مختلف، قیمت های مختلف بدهید.
تنظیمات این قسمت بسیار ساده است، کافی است برای هرکدام یک درصد تخفیف تعیین کنید و پس از آن افزونه WordPress Download Manager آن را به طور خودکار از قیمت پایه ای که در بالا تعیین کرده اید، کسر می کند.
پس از اعمال تنظیمات مورد نظر خود روی دکمه انتشار کلیک کنید.
هنگامی که دانلود را منتشر کردید، صفحه جدیدی ایجاد می شود که می توانید آن را در آدرس example.com/download/title-of-download مشاهده کنید. محتوای صفحه چیزی است که در تب تنظیمات برای آن دانلود خاص پیکربندی کرده اید. به عنوان مثال با انتخاب Premium Package در قسمت Page Template در تب Package Settings شکلی شبیه زیر خواهید داشت.
اگر نمی خواهید به آن صفحه لینک دهید و تمایل دارید جدول و دکمه دانلود در یک نوشته جداگانه قرار گیرند، می توانید در پیشخوان وردپرس به مسیر Downloads » All Files بروید.
در این صفحه یک ستون کد کوتاه را مشاهده خواهید کرد که در آن می توانید کد کوتاه فایل دانلود مورد نظر خود را کپی کرده و آن را در هر مکانی از سایت که می خواهید فایل دانلود نمایش داده شود، قرار دهید.
دکمه دانلود در کد کوتاه گنجانده شده است بنابراین نگران گنجاندن این دکمه به صورت جداگانه در کد کوتاه نباشید.
افزودنی های رایگان
اگر ویژگی هایی بیشتر از آنچه که افزونه اصلی WordPress Download Manager ارائه می دهد، نیاز دارید می توانید از افزودنی های رایگان و حرفه ای آن استفاده کنید.
توسعه دهندگان یک پایگاه داده بزرگ شامل مجموعه بزرگی از افزودنی های WordPress Download Manager ، شامل 15 افزودنی رایگان برای شما انتخاب کرده اند که قابلیت های بسیار بیشتری را نسبت به افزونه پایه ارائه می دهند.
همه این افزونه ها مفید و کاربردی هستند اما برخی از کاربردی ترین آنها دارای بلوک های گوتنبرگ هستند که به شما امکان می دهد تا مدیر دانلودها را مستقیماً از طریق بلوک پاراگراف ویرایشگر گوتنبرگ وردپرس نه از طریق کد کوتاه وارد نوشته ها کنید.
اگر از ویرایشگر بلوک استفاده نمی کنید، می توانید افزودنی TinyMCE را نصب کنید که دکمه ای به ویرایشگر کلاسیک اضافه می کند و از طریق این دکمه می توانید دانلودها را با یک کلیک جاسازی کنید.
علاوه بر این، می توانید افزودنی های Dropbox و Google Drive را برای ادغام بیشتر و یکپارچه سازی فضای ذخیرهسازی ابری، افزودنی WP-REST را برای تماسهای سرور، گزارشهای فروش پیشرفته و حتی قالب های بیشتر صفحه و دکمه که می توانند باعث افزایش نرخ تبدیل شوند را نصب کنید.
همچنین ده ها افزودنی حرفه ای برای افزونه WordPress Download Manager وجود دارد که می توانید برای اضافه کردن قابلیت های بیشتر شامل دایرکتوری ها، لیست های پکیج، مجموعه ها، پشتیبانی از درگاه های پرداخت و حتی بازاریابی افیلیت چند سطحی برای بازگرداندن افراد به سایت خود استفاده کنید. حتی می توانید آنها را به صورت عمده و در بسته خریداری کنید تا در هزینه ها صرفه جویی کنید.
WordPress Download Manager هر آنچه که وعده داده است را ارائه می دهد. تنظیمات آن بسیار آسان است و ویژگی های بسیار زیادی دارد که حتی ممکن است از بعضی از آنها استفاده نکنید. پایگاه داده بزرگ افزودنی های WDM بطور رسمی توسط توسعه دهندگان پشتیبانی می شود و بسیاری از آنها رایگان هستند.
امیدواریم این آموزش مورد توجه شما قرار گرفته باشد.
دنلود افزونه
دیدگاه ها