بهترین افزونه های چند زبانه کردن و ترجمه سایت وردپرس
اگر می خواهید محتواها و مطالب سایت خود را در بیش از یک زبان منتشر کنید، بهترین روش ایجاد یک وب سایت چند زبانه است. وردپرس افزونه های زیادی برای چند زبانه کردن و ترجمه سایت دارد که در این مقاله بهترین افزونه های چند زبانه کردن و ترجمه سایت در وردپرس را معرفی می کنیم.
ایجاد یک وب سایت چند زبانه یک استراتژی بازاریابی هوشمندانه است. شما با این کار به مخاطبان خود اعلام می کنید که قصد دارید محصولات و محتواهای خود را فراتر از یک مرز و یک فرهنگ گسترش داده و به دنبال دسترسی به بازارهای جهانی هستید. القا چنین طرز تفکری می تواند تأثیر زیادی در افزایش ترافیک وب سایت و جهانی شدن آن داشته باشد. افزونه های چند زبانه کردن سایت در وردپرس جزء افزونه های ضروری وردپرس برای کسب و کارهای آنلاین هستند.
بسیاری از کاربران وردپرس از این موضوع اطلاع ندارند که می توانند یک وب سایت وردپرسی با زبان خود ساخته و از آن برای ساخت وب سایت با هر زبان دیگری استفاده کنند. این کار با استفاده از بهترین افزونه های چند زبانه کردن سایت در وردپرس به راحتی امکان پذیر است. حتی می توان به کاربران اجازه استفاده از گوگل ترنسلیت برای ترجمه محتواهای سایت را داد.
افزونه های وردپرس که می توان از آنها برای چند زبانه کردن سایت استفاده کرد به دو دسته تقسیم می شوند:
- افزونه های چند زبانه کردن سایت با ترجمه دستی
- افزونه های چند زبانه کردن سایت با ترجمه خودکار
گروه اول افزونه ها به شما امکان اضافه کردن دستی محتوای چند زبانه به سایت را می دهند. در این افزونه ها شما باید همه محتواهای موجود در سایت را خودتان به زبان/زبان های مورد نظر خود ترجمه کنید و افزونه امکان سوئیچ کردن بین زبان ها را برای کاربران ایجاد می کند. مزیت اصلی این افزونه ها این است که کیفیت ترجمه نسبت به ابزارهای ترجمه آنلاین بسیار بهتر است.
افزونه هایی که در دسته دوم قرار دارند به برخی ابزارها یا سرویس هایی دسترسی دارند که محتواها را به صورت خودکار ترجمه می کنند. این افزونه ها از سرویس های ترجمه آنلاین مانند گوگل ترنسلیت برای ترجمه محتواهای سایت استفاده می کنند. در این دسته از افزونه ها نیازی به ایجاد محتوا به زبان های مختلف نیست اما کیفیت ترجمه ها چندان جالب نخواهد بود.
بسیاری از افزونه ها ترکیبی از دو روش را ارائه می دهند و به شما این امکان را می دهند که از هر دو روش استفاده کنید. شما باید افزونه ای را انتخاب کنید که با نیازهایتان بیشترین هماهنگی را داشته باشد. در این مقاله بهترین افزونه های چند زبانه کردن سایت در وردپرس را معرفی کرده و روشی را که برای چند زبانه کردن سایت به کار می برند توضیح می دهیم.
معرفی بهترین افزونه های چند زبانه کردن سایت در وردپرس
Weglot (بهترین افزونه های چند زبانه کردن خودکار سایت در وردپرس)
افزونه Weglot یکی از بهترین افزونه های چند زبانه کردن سایت در وردپرس است که یک رویکرد کاملاً متفاوت به ترجمه وردپرس دارد.
ابتدا باید سایت وردپرسی خود را به سرویس مبتنی بر ابر Weglot وصل کنید. سپس Weglot تمام سایت شما را با استفاده از ابزارهای آنلاین، ترجمه می کند. شما می توانید ترجمه های ماشینی را در رابط کاربری ابری Weglot به صورت دستی ویرایش کنید یا از متخصصان حرفه ای برای این کار کمک بگیرید.
افزونه Weglot تمام سایت شما شامل جزئیات کوچکی مانند توضیحات و عناوین متای افزونه Yoast SEO را ترجمه کرده و یک ساختار URL سئو دوستانه ایجاد می کند که ربات های گوگل بتوانند به راحتی در آن خزیده و ایندکس کنند.
برخی از مزایای این افزونه عبارتند از:
- کاربر دوستانه ترین افزونه ترجمه
- نصب و راه اندازی آسان
- ترجمه کل سایت در کمتر از چند دقیقه، سپس ویرایش ترجمه ها در صورت نیاز
- رابط کاربری ابری که مدیریت ترجمه ها را بسیار آسان کرده است
تنها نقطه ضعف این افزونه قیمت نسبتاً بالای آن است. افزونه Weglot یک پلن رایگن محدود دارد که به شما اجازه ترجمه حداکثر 2000 کلمه را به یک زبان می دهد.
در مقاله آموزش افزونه Weglot راهنمای جامع و کاملی را درباره نحوه استفاده از این افزونه و ویژگی های مختلف آن فراهم کرده ایم.
WPML (بهترین افزونه های چند زبانه کردن دستی و خودکار سایت در وردپرس)
WPML یکی از مشهورترین و بهترین افزونه های چند زبانه کردن و ترجمه وردپرس است. با اینکه این افزونه تنها نسخه پرمیوم دارد و به صورت رایگان عرضه نشده است، با این حال به شدت محبوب بوده و ویژگی های بسیار زیادی دارد که به شما برای ساخت یک وب سایت چند زبانه کمک زیادی می کند.
هنگامی که زبان مورد نظر خود را مشخص کردید، افزونه WPML به شما اجازه می دهد محتوای خود را با استفاده از یک ویرایشگر ساده side-by-side ترجمه کنید.
WPML امکان ترجمه تمام جنبه های سایت شامل متن قالب، متن ابزارک، طرح های صفحه ساز و بسیاری موارد دیگر را می دهد. مزیت اصلی این افزونه این است که تمام محتواهای ترجمه شده شما سئو دوستانه است.
افزونه WPML یک نسخه 100% یکتا از سایت ترجمه شده شما ایجاد می کند که گوگل می تواند به صورت کامل آن را ایندکس نماید. همچنین شما می توانید نسخه های مختلف ترجمه را ساختار بندی کنید.
در افزونه WPML تمرکز بر ترجمه محتواهای سایت به صورت دستی است اما می توان از ترجمه خودکار نیز استفاده کرد. یکی از ویژگی های بسیار مفید افزونه WPML مدیریت ترجمه آن است. با استفاده از این ویژگی شما می توانید از یک مترجم برای ترجمه محتواهای سایت خود استفاده کنید یا مستقیم از پیشخوان وردپرس به سرویس های ترجمه آنلاین متصل شوید.
برخی از ویژگی های این افزونه عبارت است از:
- در هر دو نسخه چند زبانه وبلاگ و چند زبانه CMS موجود است.
- امکان ترجمه حرفه ای مقرون به صرفه
- سازگار با بیشتر قالب های وردپرس
- پشتیبانی قابل اطمینان
تنها عیبی که می توان از این افزونه گرفت این است که نسخه رایگان ندارد و برای اجرای آن به وردپرس 3.9 به بالا نیاز است.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این افزونه قدرتمند و نحوه استفاده از آن مقاله آموزش افزونه WPML را مطالعه کنید.
Polylang (بهترین افزونه های چند زبانه کردن دستی و خودکار سایت)
افزونه Polylang یکی از محبوب ترین و بهترین افزونه های چند زبانه کردن سایت رایگان موجود در مخزن وردپرس است که تا به حال بیش از 400,000 نصب فعال داشته است.
در نسخه رایگان این افزونه می توانید بسیاری از محتوای سایت خود را به صورت دستی ترجمه کنید. شما می توانید از قسمت “ترجمه های عبارات” برای ترجمه عناوین سایت و متن قالب و از ویرایشگر وردپرس برای ترجمه محتواهای جداگانه استفاده کنید.
نسخه ترجمه شده سایت شما کاملاً سئو دوستانه و قابل ایندکس شدن است. تنها عیب افزونه Polylang این است که برای ترجمه نامک ها در URL نیاز به نسخه Pro این افزونه دارید. همچنین هسته افزونه Polylang تنها از ترجمه دستی پشتیبانی می کند و امکان ترجمه به صورت خودکار وجود ندارد.
اگر می خواهید سایت تان را به صورت خودکار ترجمه کنید می توانید افزونه Polylang را با افزونه Lingotek Translation (از همان توسعه دهنده) ادغام کنید تا به ترجمه خودکار و حرفه ای دسترسی داشته باشید.
برخی از ویژگی های این افزونه عبارت است از:
- وجود هر دو نسخه رایگان و پرمیوم
- سوئیچ کردن بین زبان ها از نواحی ابزارک ها یا فهرست
- پشتیبانی از RTL
- استفاده از یک زیردامنه یا دامنه جداگانه برای زبان های مختلف
- پشتیبانی از تعداد زبان های بسیار زیاد (تقریباً 100 زبان مختلف)
- پشتیبانی از انواع پست های سفارشی، taxonomy های سفارشی، فرمت های پست، فید RSS و انواع ابزارک های پیش فرض وردپرس
برخی از معایب این افزونه عبارت است از:
- عدم وجود ویژگی های قوی
- ارائه ترجمه به صورت دستی یا نصب افزونه های دیگر به صورت add-on برای ترجمه خودکار
اگر می خواهید اطلاعات بیشتری درباره این افزونه و نحوه استفاده از آن داشته باشید مقاله آموزش افزونه Polylang را مطالعه کنید.
TranslatePress (بهترین افزونه های چند زبانه کردن دستی و خودکار سایت)
افزونه TranslatePress یکی از بهترین افزونه های چند زبانه کردن سایت در وردپرس است که امکان ترجمه محتواهای سایت به زبان های مختلف از فرانت اند را می دهد. این افزونه برای ترجمه محتوا یک رابط کاربری فرانت اند آنلاین براساس WordPress Customizer در اختیار شما قرار می دهد.
با استفاده از افزونه TranslatePress می توانید هر چیزی در سایت خود از عناوین و توضیحات Yoast SEO گرفته تا متن alt عکس ها (با نسخه پرمیوم) را بدون هیچ زحمتی به راحتی ترجمه کنید. همچنین می توانید شورت کد ها، فرم ها و صفحه سازها را با کمک این افزونه ترجمه وردپرس ادغام کنید. به علاوه این افزونه کاملاً رسپانسیو است و می توانید آن را در تمام قالب ها استفاده کنید.
تمام ترجمه های انجام شده توسط این افزونه کاملاً سئو دوستانه هستند. به این معنی که ساختارهای URL جداگانه داشته و گوگل می تواند به راحتی در آنها بخزد.
افزونه TranslatePress از هر دو ترجمه دستی و خودکار پشتیبانی می کند. اگر ترجمه خودکار را انتخاب کنید، این افزونه از API گوگل ترنسلیت استفاده می کند. به علاوه این افزونه از ووکامرس پشتیبانی می کند. بنابراین اگر در سایت خود از یک فروشگاه آنلاین ساخته شده با افزونه WooCommerce استفاده می کنید هیچ مشکلی برای ترجمه نخواهید داشت.
نسخه رایگان این افزونه را می توانید برای ترجمه مقدماتی به یک زبان استفاده کنید. اما اگر خواهان کنترل بیشتر روی سئو و دسترسی به زبان های بیشتر هستید باید یکی از پلن های غیر رایگان آن را خریداری کنید.
برخی از مزایای این افزونه عبارت است از:
- پشتیبانی از ترجمه دستی و خودکار
- پیش نمایش زنده حین ویرایش ترجمه ها
- تیم پشتیبانی قابل اعتماد
- افزودنی (add-on) رایگان Language by GET parameter
برخی از معایب این افزونه عبارت است از:
- بیشتر add-on ها غیر رایگان هستند.
- برای ترجمه بلوک های خاصی کمی دانش برنامه نویسی لازم است.
در مقاله آموزش افزونه TranslatePress اطلاعات کاملی درباره این افزونه و نحوه استفاده از آن آورده ایم.
GTranslate (بهترین افزونه چند زبانه کردن و ترجمه خودکار سایت)
افزونه GTranslate یکی از بهترین افزونه های چند زبانه کردن و ترجمه سایت در وردپرس است که نسخه رایگان آن از هر افزونه دیگری در این مقاله پایه ای تر است. این افزونه به جای ایجاد یک نسخه چند زبانه جداگانه از سایت شما یک ابزارک کشویی با پرچم کشورها در سایت اضافه می کند که کاربران می توانند به صورت پویا سایت را با استفاده از گوگل ترنسلیت ترجمه کنند.
افزونه GTranslate می تواند هر وب سایت HTML را ترجمه کند و در حال حاضر بیش از 500,000 وب سایت چند زبانه را در سراسر جهان پوشش می دهد. در نتیجه یکی از بهترین راه ها برای افزایش بازدیدکنندگان سایت شما است. همچنین به شما کمک می کند تا حضور آنلاین وب سایت خود را قدرتمندتر کنید.
برخی مزایای استفاده از این افزونه عبارت است از:
- 100% رایگان
- هیچ زمانی صرف نمی شود
- امکان ترجمه سایت به هر زبانی که بخواهید
- ادغام شده با گوگل آنالیتیکس
اما مهمترین معایب استفاده از این افزونه عبارت است از:
- گوگل در نسخه رایگان قادر به ایندکس کردن سایت ترجمه شده نیست (نسخه پرمیوم افزونه ویژگی های سئوی چند زبانه و URL های سئو دوستانه را ارائه می دهد).
- در نسخه رایگان ترجمه های خودکار دقیق نیست (در نسخه رایگان افزونه امکان ویرایش ترجمه ها را می دهد).
Loco Translate (بهترین افزونه برای ترجمه قالب ها و افزونه ها)
Loco Translate با بیش از 700,000 نصب فعال از محبوب ترین و بهترین افزونه های چند زبانه کردن سایت در وردپرس است که به شما کمک می کند قالب ها و افزونه های وردپرس را مستقیماً در مرورگر خود ترجمه کنید.
افزونه Loco Translate بیشتر بر روی محلی سازی متمرکز است تا مدیریت کامل ترجمه محتوا و از این نظر کمتر به افزونه های دیگر شباهت دارد. این ویژگی باعث می شود افزونه Loco Translate بیشتر برای ترجمه مناسب باشد و لزوماً برای ساخت سایت چند زبانه قابل کاربرد نیست. به عنوان مثال در این افزونه گزینه سوئیچ کردن زبان وجود ندارد.
اما افزونه Loco Translate کمک زیادی به شما برای محلی سازی سایت می کند. برای انجام این کار از یک ویرایشگر PO درون داشبورد استفاده می شود. ویرایشگر PO یک روش ترجمه معروف است که می توانید در آن متن اصلی را در چپ و متن ترجمه شده را در راست ببینید.
سپس می توانید هر رشته را یک به یک با استفاده از میانبرهای صفحه کلید برای افزایش سرعت کار ترجمه کنید. اگر تنها برای بومی سازی سایت می خواهید به ترجمه دسترسی داشته باشید و قصد ساخت یک سایت چند زبانه کامل را ندارید، افزونه Loco Translate بهترین گزینه موجود است.
این افزونه همچنین برای توسعه دهندگان که می خواهند نسخه های بین المللی قالب ها و افزونه هایشان را ارائه دهند نیز بسیار مناسب است.
در مقاله آموزش افزونه Loco Translate می توانید اطلاعات بیشتری درباره این افزونه و نحوه استفاده از آن به دست آورید.
جمع بندی
انتخاب بهترین افزونه چند زبانه کردن و ترجمه وب سایت بسته به نیاز شما و بودجه ای که برای این کار اختصاص داده اید می تواند متفاوت باشد. بهترین افزونه برای وب سایت شما به عوامل مختلفی مانند قیمت، استفاده آسان، کیفیت و خوانایی ترجمه ها و بسیاری از موارد دیگر بستگی دارد.
اگر قیمت افزونه برای شما مسأله ای نیست Weglot و WPML آسان ترین و مناسب ترین گزینه های ممکن هستند.
اگر به دنبال یک افزونه رایگان و با کیفیت هستید، Polylang می تواند انتخاب بسیار خوبی باشد.
اگر یک فرد مبتدی هستید و به دنبال یک افزونه ساده چند زبانه کردن سایت هستید تا به صورت دستی محتواهای سایت خود را ترجمه کنید TranslatePress گزینه خوبی است. این افزونه کاملاً مبتدی دوستانه بوده و استفاده از آن برای کسانی که برای اولین بار یک سایت چند زبانه ایجاد می کنند، بسیار راحت است. همچنین افزونه TranslatePress برای سئو و عملکرد سایت کاملاً بهینه سازی شده است.
برای ایجاد یک وب سایت چند زبانه با ترجمه خودکار استفاده از افزونه GTranslate توصیه می شود. این افزونه رابط کاربری ساده ای دارد و حتی نسخه رایگان آن نیز برای ترجمه خودکار مناسب است.
امیدواریم این آموزش مورد استفاده شما قرار گرفته باشد. شما چه افزونه های دیگری می شناسید که برای چند زبانه کردن سایت مناسب باشند. دیدگاه های خود را با ما در میان بگذارید.
سلام وقت بخیر من یه سایت وردپرسی دارم هرکاری میکنم کل سایت فونت نمیگیره چیکار کنم کد و فایل css تغییر دادم نشد دو تا افزونه نصب کردم نشد
میشه لطفا راهنمایی کنید
لطفا افزونه MW Font Changer رو تست بفرمائید، در مخزن وردپرس موجود میی باشد….
با سلام یک سایت وردپرسی دارم با پلاگین Polylang دو زبانه کردم ولی هرکاری میکنم هنگام نمایش صفحه به زبان انگلیسی سربرگ به زبان انگلیسی در بیاد نمیشه در حالی که سربرگ به همون زبان هم تعریف کردم
لطفا راهنمایی کنید با تشکر
لطفا آموزش افزونه polylang رو مشاهده فرمائید، بصورت کامل و دقیق این افزونه آموزش داده شده…
من از GTranslate استفاده کردم. بسیار آسان و فوق العاده هست
توی حداکثر یک دقیقه راه اندازی شد!