بهترین افزونه های کش وردپرس در سال 2020 و مقایسه آنها با یکدیگر
در این مقاله قصد داریم به معرفی بهترین افزونه های کش وردپرس بپردازیم. اگر می خواهید سرعت بارگذاری سایت خود را افزایش دهید، یکی از بهترین کارها نصب یک افزونه کش در سایت وردپرسی تان است.
چرا باید از افزونه های کش در سایت وردپرسی استفاده کنیم؟
یکی از مهمترین کارهایی که باید در سایت وردپرسی خود انجام دهید، افزایش سرعت وردپرس است. با رشد سایت وردپرسی شما و افزایش تعداد محتواها و افزونه های نصب شده در سایت، سرعت سایت شما کم کم کاهش پیدا می کند.
آمارها نشان می دهد که تقریباً بیش از نیمی از بازدیدکنندگان سایت انتظار دارند سایت شما در کمتر از ۳ دقیقه بارگذاری شود. بنابراین تعجبی ندارد که گوگل در الگوریتم های سرچ خود همچنان بر روی سرعت بارگذاری سایت تاکید دارد. هر چقدر که سرعت بارگذاری سایت شما بالاتر باشد، رنکینگ های سرچ شما بهتر خواهد بود و در نتیجه ترافیک بالاتری را در سایت خود خواهید داشت.
در حالت کلی کش کردن یعنی چیزی را در یک حافظ موقت ذخیره کنید تا بتوانید بعداً آن را به راحتی بازیابی کنید.
هر زمان که یک بازدیدکننده به وب سایت شما دسترسی پیدا می کند، افزونه کش نصب شده روی وب سایت به جای اینکه هر صفحه را مانند وردپرس به صورت پویا با اسکریپت های نسبتاً سنگین PHP پردازش کرده و بسازد، صفحه HTML ذخیره شده را که سبک تر است، به کاربر نشان می دهد. به این ترتیب افزونه کش، سرعت بارگذاری وب سایت شما را به میزان قابل ملاحظه ای بهبود می بخشد. به همین دلیل است که بهترین افزونه های کش وردپرس از جمله بهترین افزونه های سئو وردپرس نیز هستند.
انواع کش وردپرس
متداول ترین نوع کش برای سایت های وردپرسی، کش کردن صفحات (Page Caching) است. در این حالت افزونه های کش، یک نسخه HTML استاتیک از صفحات وب سایت شما ایجاد کرده و آنها را روی سرورتان ذخیره می کنند.
البته کش کردن انواع دیگری نیز دارد که می توان از آنها در سایت های وردپرسی استفاده کرد و از مزایای آنها بهره برد و شامل موارد زیر است.
کش کردن دیتابیس (Database Caching): کش کردن کوئری های متداول مانند گرفتن لیست پست ها برای صفحه اصلی وب سایت به منظور جلوگیری از اجتماع کوئری های اضافی دیتابیس.
کش کردن مرورگر (Browser Caching) : شامل فرآیند ذخیره سازی فایل ها روی مرورگر به منظور ارائه سریعتر آنها. این فرآیند می تواند توسط سرور شما راه اندازی شود.
کش کردن شیء (Object Caching) : یک شیء مجموعه ای از فایل ها مانند اسناد، اسکریپت ها و تصاویر است. منظور از کش کردن شیء، ذخیره سازی شاخه ای از این فایل ها به صورت محلی است.
بعضی از افزونه ها بیشتر روی کش کردن صفحه متمرکز هستند در حالیکه بعضی دیگر روی تمامی موارد تمرکز دارند.
در این مقاله لیستی از محبوب ترین و بهترین افزونه های کش وردپرس را معرفی کرده و توضیح مختصری در مورد هریک از آنها خواهیم داد.
بهترین افزونه های کش وردپرس برای افزایش سرعت سایت
W3 Total Cache (بهترین افزونه های کش وردپرس)
با بیش از یک میلیون نصب فعال، W3 Total Cache یکی از محبوب ترین و بهترین افزونه های کش وردپرس است. این افزونه عملکرد سرور شما را با پشتیبانی از انواع روش های کش و همچنین قابلیت اتصال به CDN (شبکه تحویل محتوا)، به میزان قابل ملاحظه ای بهبود می بخشد.
افزونه W3 Total Cache توسط شرکت های معروف و بی شماری استفاده و توصیه شده است. این افزونه صرف نظر از اینکه هاست شما اشتراکی یا اختصاصی است، عملکرد سایت تان را بهبود بخشیده و سرعت بارگذاری سایت را افزایش می دهد. در حال حاضر، افزونه W3 Total Cache تنها افزونه طراحی شده برای بهینه سازی تمام محیط های هاستینگ عملیاتی است.
این افزونه از تکنولوژی AMP گوگل و نیز SSL پشتیبانی می کند. علاوه بر این افزونه W3 Total Cache دارای یک گزینه Minify کردن یا فشرده سازی است که می توان با آن اندازه فایل های استاتیک را کاهش داده و سرعت بارگذاری سایت را کم کرد. توسعه دهندگان افزونه W3 Total Cache ادعا می کنند که استفاده از گزینه فشرده سازی می تواند تا ۸۰٪ در پهنای باند صرفه جویی کند.
این افزونه رایگان است. به دلیل قدرتمندی افزونه W3 Total Cache، تنظیمات آن بسیار پیشرفته است و ممکن است برای مبتدی ها اندکی دشوار باشد. اما جای نگرانی وجود ندارد با مطالعه مقاله آموزش افزونه W3 Total Cache می توانید اطلاعات کاملی درباره این افزونه و نحوه استفاده از آن به دست آورید.
WP Super Cache (بهترین افزونه های کش وردپرس)
یکی دیگر از بهترین افزونه های کش وردپرس WP Super Cache است که بیش از یک میلیون نصب فعال دارد. این افزونه توسط تیم Automattic، تیم توسعه دهنده WordPress.com، طراحی داده شده است.
این افزونه تمام انواع کش کردن که در ابتدای مقاله توضیح داده شد را فراهم کرده و تنها با یک کلیک ساده قابل راه اندازی است.
افزونه WP Super Cache به سه روش کش کردن فایل ها را انجام می دهد:
- آسان: در این روش شما مجبور نیستید فایل های PHP را ویرایش کرده و همچنین فایل htaccess. را پیکربندی کنید. این روش توصیه شده ترین روش کش کردن فایل ها است.
- پیشرفته: این روش سریع ترین روش کش برای ارائه فایلهای HTML فوق فشرده شده به کاربران است. اما نیاز به اصلاح فایل htaccess. دارد.
- WP Super Caching : در این روش، صفحات سایت برای کاربران شناخته شده (کسانی که در سایت شما ثبت نام می کنند، کامنت می گذارند و غیره) کش می شود. اگر چه این روش انعطاف پذیرترین روش کش است، اما نسبت به روش های دیگر کمی کندتر است.
افزونه WP Super Cache قابلیت تطبیق پذیری و انتخاب CDN و کنترل کش کردن برای موبایل را دارد. به علاوه این افزونه دارای یک مد Debug است که برای زمانهایی که کارایی لازم را از افزونه نمی گیرید و می خواهید بفهمید اشکال از کجا است بسیار مفید می باشد.
در مقاله آموزش افزونه WP Super Cache می توانید اطلاعات کاملی درباره این افزونه و نحوه استفاده از آن به دست آورید.
WP Fastest Cache (بهترین افزونه های کش وردپرس)
افزونه WP Fastest Cache نیز یکی از بهترین افزونه های کش وردپرس است. این افزونه نسبت به سایر افزونه های کش، تنظیمات پیکربندی راحت تری دارد و همین امر آن را به ساده ترین افزونه کش وردپرس تبدیل کرده است.
مانند دیگر افزونه های کش، افزونه WP Fastest Cache فایل های HTML استاتیک را از سایت وردپرسی دینامیک شما ایجاد کرده و در سرور ذخیره می کند.
این افزونه با شبکه تحویل محتوا (CDN) نیز قابلیت یکپارچگی دارد و می تواند فایل های استاتیک شما مانند اسکریپت ها و تصاویر را از طریق CDN ارائه دهد که باعث کاهش زمان بازگذاری سایت می شود.
افزونه WP Fastest Cache می تواند فایل های CSS و HTML را فشرده یا Minify کرده و سایز آنها را کاهش دهد. همچنین به شما این امکان را می دهد که اموجی ها را در سایت تان غیر فعال کنید. این افزونه روش کش کردن مرورگر (Browser Caching) را نیز فراهم می کند تا زمان بارگذاری سایت را برای کاربران کاهش دهد.
برای آشنایی بیشتر با این افزونه نحوه استفاده از آن مقاله آموزش افزونه WP Fastest Cache را مطالعه کنید.
نسخه Pro این افزونه قابلیت هایی مانند بهینه سازی تصاویر، پاکسازی دیتابیس، کش موبایل و غیره را دارد.
Comet Cache (بهترین افزونه های کش وردپرس)
یکی دیگر از بهترین افزونه های کش وردپرس با بیش از ۶۰۰۰۰ نصب فعال افزونه Comet Cache است.
افزونه Comet Cache رابط کاربری بسیار ساده و راحتی دارد که آن را برای استفاده مبتدی ها بسیار مناسب کرده است.
برخلاف دیگر افزونه های کش وردپرس، افزونه Comet Cache توانایی کش کاربران لاگین کرده را نیز دارد و به این معنی است که اگر شما دارای یک سایت عضویت، یک سایت eCommerce یا هر سایت دیگری که نیاز به رجیستر کردن کاربران دارد، هستید، Comet Cache مناسب ترین افزونه کش برای شما است.
این افزونه، کش مرورگر را فراهم کرده و قابلیت یکپارچگی با CDN (شبکه تحویل محتوا) را نیز دارد. افزونه Comet Cache از CDN های معروف مانند CloudFlare و MAXCDN پشتیبانی می کند.
افزونه Comet Cache ویژگی های پیشرفته دیگری را نیز فراهم می کند. مانند اینکه وقتی شما پستی را ویرایش کرده یا تغییر می دهید، کش مربوط به آن به صورت خودکار تغییر می کند. یا اینکه وقتی کشی ایجاد می شود، می توانید برای آن زمان انقضاء تعیین کنید. با تمام شدن زمان انقضاء، کش دوباره ایجاد می شود. با ویرایش فایل htaccess. می توانید سرور آپاچی را بهینه سازی کنید.
این افزونه آمار کش سایت تان را نیز به شما نشان می دهد. نسخه های رایگان و پرمیوم این افزونه هر دو موجود می باشند.
در مقاله آموزش افزونه Comet Cache می توانید اطلاعات بیشتری درباره این افزونه و نحوه استفاده از آن به دست آورید.
WP Rocket
افزونه WP Rocket محبوب ترین افزونه پرمیوم و جزء بهترین افزونه های کش وردپرس است. آنچه که افزونه WP Rocket را از دیگر رقیبان آن متمایز می کند، تنظیمات ساده آن است. به محض اینکه افزونه را فعال سازی کردید عملیات کش شروع می شود.
با نصب و فعال سازی این افزونه، ایندکس کردن صفحات وب سایت شما توسط موتورهای جستجو بهبود می یابد. فایل های HTML، جاوااسکریپت و CSS فشرده سازی یا Minify می شود. لود تنبل تصاویر اعمال می شود. به این معنی که تصاویر سایت تنها زمانی که برای کاربران قابل مشاهده است، لود می شود.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این افزونه و نحوه استفاده از آن مقاله آموزش افزونه WP Rocket را مطالعه کنید.
LiteSpeed Cache
اگر افزونه ای وجود داشته باشد که کش را به یک کار سرگرم کننده تبدیل کند، LiteSpeed Cache است. این افزونه که یکی از بهترین افزونه های کش وردپرس است، دارای دو مجموعه ویژگی است:
- ویژگی های عمومی ، که برای هر وب سرور مانند LiteSpeed ، Nginx ، Apache و غیره مناسب است.
- ویژگی های اختصاصی LiteSpeed ، که به OpenLiteSpeed ، محصولات تجاری LiteSpeed یا میزبانی مبتنی بر LiteSpeed نیاز دارند.
ویژگی های عمومی شامل حافظه کش شی، پشتیبانی چند CDN ، بهینه سازی تصویر lossy یا lossless، کش مرورگر ، کش OPcode ، پوش HTTP / 2 برای CSS / JS ، فچ پیش فرض DNS، پشتیبانی چند منظوره و Cloudflare API است.
علاوه بر این ، می توانید CSS ، JavaScript و HTML از جمله CSS درون خطی و جاوا اسکریپت را مینیفای کرده و Critical CSS را بصورت خودکار تولید کنید.
افزونه LiteSpeed Cache امکان بارگذاری تنبل تصاویر / iframes ها و بارگذاری غیرهمزمان CSS / JS را می دهد. علاوه بر این یک بهینه ساز پایگاه داده، پشتیبانی از قالب فرمت تصویری WebP ، تنظیمات درون ریزی/ برون بری، نمایش تنظیمات اولیه / پیشرفته و بهینه سازی نمره PageSpeed را دریافت می کنید.
شما می توانید تمام این تنظیمات عالی را در یک رابط کاربری جذاب و آسان پیکربندی کنید.
از ویژگی های منحصر به فرد LiteSpeed می توان به پاکسازی و کش خودکار صفحه، کش خصوصی برای کاربران لاگین کرده، کش REST API وردپرس، تشخیص تلفن همراه، زمان بندی پاکسازی کش، پشتیبانی از WP CLI و موارد دیگر اشاره کرد.
LiteSpeed Cache دارای مستندات عالی ، یک انجمن پشتیبانی و یک انجمن Slack است و با بسیاری از افزونه ها و قالب های وردپرس سازگار است.
اگر می خواهید اطلاعات بیشتری درباره این افزونه قدرتمند و نحوه استفاده از آن به دست آورید، مقاله آموزش افزونه لایت اسپید را مطالعه کنید.
HummingBird
HummingBird افزونه بهینه سازی عملکرد وردپرس و از بهترین افزونه های کش است که توسط WPMUDev توسعه داده شده است. این افزونه سایت شما را برای کشف پتانسیل های بالقوه بهبود سرعت و مشکلات عملکرد اسکن کرده و سعی می کند تا بطور خودکار آنها را رفع نماید. همچنین تنظیمات دقیقی برای فشرده سازی فایل، کوچک سازی و کش مرورگر ارائه می دهد.
Hummingbird نه تنها سایت شما را سریعتر می کند بلکه به شما در بهتر کردن امتیازتان در Google PageSpeed Insights کمک می کند. برخی ویژگی های دیگر این افزونه عبارت است از:
- فشرده سازی و ترکیب فایل های CSS و JS
- بارگذاری فایل های JS در فوتر
- فشرده سازی Gzip
- کش مرورگر
- پشتیبانی CDN
در مقاله افزونه Hummingbird می توانید اطلاعات بیشتری درباره این افزونه و نحوه استفاده از آن به دست آورید.
Swift Performance
Swift Performance یک بهینه ساز عملکرد وردپرس عالی است که بسیار فراتر از یک افزونه کش عمل می کند. این افزونه تمام ویژگی های لازم برای افزایش عملکرد و سرعت سایت وردپرس را دارد.
به محض نصب و فعال سازی، افزونه Swift Performance بدون نیاز به پیکربندی خاصی شروع به کار می کند. کش صفحه با CloudFlare، افزونه WooCommere و Varnish و افزونه bbPress سازگار است.
شما می توانید تحویل منابع استاتیک را از طریق کوچک سازی بهینه کنید، فایل های CSS و JavaScript را با یک کلیک ترکیب و مینیفای کنید و با استفاده از ویژگی Async Execute ، اسکریپت ها را به محض بارگذاری بصورت جداگانه اجرا کنید که باعث بهبود سرعت سایت، نمرات سئو و تجربه کاربری می شود.
افزونه Swift Performance دارای بهینه ساز پیشرفته پایگاه داده است. این بهینه ساز متاداده های دوپلیکیت شده، گذرهای منقضی شده، نظرات اسپم و موارد دیگر را پاکسازی می کند. در نسخه Pro افزونه می توانید پاکسازی پایگاه داده را زمان بندی کنید که باعث صرفه جویی زیادی در وقت شما می شود.
افزونه Swift Performance یک سازمان دهنده دارد که به شما کمک می کند افزونه را در صفحات خاصی فعال یا غیرفعال کنید. از آنجا که افزونه فقط در جایی که لازم است اجرا می شوند، می توانید اندازه صفحه را کاهش داده و درگیری هایی که باعث مشکلات عملکرد می شوند را به حداقل برسانید.
برخی دیگر از ویژگی های این افزونه عبارتند از:
- امکان تولید خودکار Critical CSS
- فشرده سازی GZIP
- بارگذاری تنبل
- کش مرورگر
- تشخیص موبایل
- سازگاری چند جانبه
- پشتیبانی WPML
- و بسیاری موارد دیگر
Cache Enabler
افزونه Cache Enabler یکی از بهترین افزونه های کش وردپرس و یک افزونه سبک است. این افزونه تنظیمات پیکربندی ساده ای دارد و تمام ویژگی های مهمی را که شما از یک افزونه کش انتظار دارید، برآورده می کند.
افزونه Cache Enabler رایگان است و مستندات مفصلی همراه با اسکرین شات ها و ویدئوهای زیبایی دارد که به شما کمک می کند با تمام ویژگی های این افزونه آشنا شوید.
Hyper Cache
یکی دیگر از بهترین افزونه های کش وردپرس، افزونه Hyper Cache است که تقریباً با تمام هاست ها می توان از آن استفاده کرد. فعال سازی این افزونه رایگان بسیار راحت است و تنظیمات پیش فرض آن برای انجام عملیات کش کافی است.
یکی از قابلیت های افزونه Hyper Cache ارائه صفحات کش شده به نویسندگان کامنت ها است. البته فعال سازی این قابلیت در اختیار شما است. این افزونه با افزونه bbPress به خوبی کار می کند و شما می توانید کش را برای صفحات انجمن تان فعال سازی کنید.
در مقاله آموزش افزونه Hyper Cache می توانید اطلاعات بیشتری درباره این افزونه و نحوه استفاده از آن به دست آورید.
Breeze
Breeze یکی از بهترین افزونه های کش وردپرس است که علاوه بر سادگی کار خود را نیز بسیار خوب انجام می دهد. توسعه دهندگان این افزونه ادعا دارند که فایلهای استاتیک را به 99٪ بازدید کنندگان تحویل داده و در سه حوزه عملکرد ، راحتی و سادگی برتری دارند.
نکته اصلی که افزونه Breeze را از بقیه افزونه ها متمایز می کند این است که با پشتیبانی درون ساخته Varnish ساخته شده است. اگرچه این افزونه گزینه های مختلفی از جمله ادغام با CDN را دارد اما استفاده از آن برای مبتدیان بسیار ساده است. کافی است در صفحه تنظیمات اصلی افزونه، مینیفای کردن HTML، CSS و JS را فعال کنید و افزونه شروع به کار می کند.
برخی امکانات این افزونه عبارت است از:
- ادغام CDN
- مینیفای کردن HTML ،CSS و JS
- گروه بندی CSS و JS
- فشرده سازی Gzip
- کش مرورگر
این افزونه رایگان، سبک و با کاربرد آسان است و با افزونه ووکامرس، Visual Builder و با آخرین نسخه های PHP سازگار است اما گزینه های پیکربندی برای کاربران پیشرفته ندارد.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این افزونه و نحوه استفاده از آن مقاله آموزش افزونه Breeze را مطالعه کنید.
جمع بندی
حال این سوال پیش می آید که کدامیک از افزونه های معرفی شده برای سایت شما مناسب تر است. برای انتخاب یک افزونه کش مناسب باید نیازمندیهای سایت خود را در نظر بگیرید.
اگر بهترین افزونه های کش رایگان وردپرس را برای سایت خود بخواهید، W3 Total Cache یا WP Super Cache یا WP Fastest Cache را انتخاب کنید. هر سه این افزونه ها دارای پشتیبانی قوی و بروزرسانی های منظم هستند و در میلیون ها وب سایت استفاده می شوند.
اگر یک افزونه پرمیوم با پیکربندی راحت، پشتیبانی قوی و ویژگی های پیشرفته می خواهید، WP Rocket را انتخاب کنید.
اگر هنوز مبتدی هستید و تنظیمات پیکربندی آسان برای شما مهم است WP Super Cache یا Comet Cache را انتخاب کنید.
صرف نظر از اینکه چه افزونه ای را انتخاب می کنید حتماً سرعت بارگذاری سایت خود را قبل و بعد از نصب و فعال سازی افزونه تست کنید و کارایی آن را بسنجید.
امیدواریم این آموزش مورد استفاده شما قرار گرفته باشد. شما از چه افزونه های کش دیگری برای سایت خود استفاده می کنید. دیدگاههای خود را با ما در میان بگذارید.
مقاله واقعا عالی بود مرسی