آموزش درون ریزی و برون بری اطلاعات در وردپرس و معرفی افزونه ها
بسیاری اوقات شرایطی پیش می آید که نیاز است محتوا را از یک وب سایت وردپرس به وب سایت وردپرس دیگری انتقال دهید. برای این کار به تنها چیزی که نیاز دارید یک درون ریز وردپرس است. در این مقاله چگونگی درون ریزی و برون بری اطلاعات در وردپرس را آموزش می دهیم و بهترین افزونه های درون ریزی و برون بری وردپرس را معرفی می کنیم
درون ریز وردپرس (WordPress Importer) چیست؟
درون ریز یک ابزار درون ساخته وردپرس است که برای انتقال محتوا از یک سایت موجود در وردپرس به یک سایت دیگر استفاده می شود. همچنین می توانید از این ابزار برای انتقال سایت از لوکال هاست به یک سرور آنلاین استفاده کنید.
وقتی در مورد درون ریزی محتوای وردپرس صحبت می کنیم، منظور کپی کردن نوشته ها، برگه ها، رسانه ها و سایر المان ها از یک وب سایت به وب سایت دیگر است.
شما می توانید داده های مختلفی شامل موارد زیر را با درون ریز وردپرس انتقال دهید:
- نوشته ها ، برگه ها و سایر انواع پست های سفارشی
- دیدگاه ها
- فیلد های سفارشی و متای نوشته ها
- دسته ها ، برچسب ها و طبقه بندی های سفارشی
- نویسندگان
همچنین باید توجه داشته باشید که درون ریز وردپرس به شما امکان می دهد از سایر پلتفرم های وبلاگ نویسی نیز اطلاعات را درون ریزی کنید. اگر تصمیم داشته باشید که از سایر سیستم های مدیریت محتوا به وردپرس مهاجرت کرده و اقدام به طراحی سایت با وردپرس کنید، این ابزار بسیار مفید خواهد بود.
در چه شرایطی از درون ریزی و برون بری در وردپرس استفاده می کنید؟
ممکن است بخواهید یک سایت را به صورت کامل درون ریزی کرده و نسخه اصلی را حذف کنید یا تنها بخشهای خاصی از آن را جابجا کنید.
یکی از شرایطی که ممکن است بخواهید یک سایت را به صورت کامل درون ریزی کنید وقتی است که یکی از سایتهای شما با وجود تمام کارهایی که برای بهبود عملکرد آن انجام داده اید، باز هم به خوبی عمل نمی کند.
در چنین شرایطی ممکن است بخواهید آن سایت را از دسترس خارج کنید اما نمی خواهید تمام مطالبی که برای آن تولید کرده اید را از دست دهید.
به عنوان مثال، یک وبلاگ سلامت را با تمرکز روی دستورهای غذایی شروع کردید اما با گذشت زمان تمرکز آن به تناسب اندام تغییر کرده است. مخاطبان جدید شما علاقه مند به محتوای قدیمی شما نیستند، اما نمی خواهید تلاش هایی که برای ایجاد آن انجام داده اید را هدر دهید.
در این حالت به جای اینکه اجازه دهید آن مقالات در صفحات بایگانی شما کم رنگ شوند، می توانید آنها را به یک وب سایت مرتبط تر وارد کنید. شما می توانید مقالات قدیمی خود را به یک سایت موجود اضافه کنید که متناسب با موضوع مورد نظر شما باشد یا یک سایت هدفمند جدید برای آنها ایجاد کنید یا محتوا را به کسی بفروشید که بتواند از آنها بهتر استفاده کند.
حال که با برخی از دلایلی که ممکن است باعث شود بخواهید محتوای وردپرس خود را درون ریزی کنید، آشنا شدید، در ادامه آموزش چگونگی انجام این کار را بررسی می کنیم.
درون ریزی و برون بری در وردپرس
قبل از شروع انتقال محتوا از یک سایت به سایت دیگر، از هر دو سایت نسخه پشتیبان تهیه کنید. برای این کار می توانید از بهترین افزونه های پشتیبان گیر وردپرس استفاده کنید. در این صورت اگر برای هر یک از سایت های شما مشکلی پیش بیاید می توانید آن را به راحتی بازیابی کنید. به یاد داشته باشید که هنگامی که محتوا را از یک سایت برون بری می کنید، از سایت مرجع کاملاً حذف می شود.
چگونه محتوای سایت دیگری را به سایت وردپرس خود ایمپورت کنید؟
گام 1: محتوای وب سایت وردپرس خود را برون بری کنید
برای شروع وارد پیشخوان مدیریت وب سایتی که می خواهید محتوای آن را برون بری کنید، مراجعه نمایید.
در پیشخوان وردپرس به مسیر ابزارها » برون بری بروید. صفحه ای مشابه شکل زیر مشاهده می کنید.
در این صفحه لیستی از تمام المان های وب سایت وردپرس خود را پیدا خواهید کرد. محتوایی که می خواهید برون بری کنید را انتخاب نمایید.
به عنوان مثال می خواهیم تمام نوشته های سایت وردپرس A را بروی بری کرده و در سایت B درون ریزی کنیم. بنابراین برای همه قسمت ها گزینه همه را انتخاب کرده و تاریخ شروع را نیز مشخص می کنیم. دقت داشته باشید که تاریخی انتخاب کنید که نوشته ای از دست نرود.
شما می توانید فقط نوشته های یک نویسنده خاص یا یک دسته خاص را برون بری کنید.
حال بر روی دکمه “بارگیری پرونده برون بری” در پایین صفحه کلیک کنید. این کار به وردپرس دستور می دهد تا یک فایل xml. را در کامپیوتر شما دانلود کند که شامل تمام داده های نوشته های وردپرس شما است.
حال که مرحله برون بری را تمام کردید، در مرحله بعد باید فایل بروی بری شده را درون ریزی کرده و در سات مقصد وارد کنید. گام بعد به آموزش این مطلب اختصاص دارد.
گام 2: محتوای خود را در سایت دریافت کننده درون ریزی کنید.
در مرحله بعد، وارد پیشخوان مدیریت سایت وردپرس جدید- یعنی سایتی که می خواهید تمام محتوای بارگیری شده خود را در آن وارد کنید به عنوان مثال سایت B- شوید.
در پیشخوان وردپرس به مسیر ابزارها » درون ریزی بروید. گزینه WordPress را پیدا کرده و روی دکمه “هم اکنون نصب کن” کلیک کنید.
با این کار افزونه درون ریز وردپرس (WordPress Importer) که به صورت درون ساخته در نصب وردپرس گنجانده شده است، راه اندازی می شود. پس از اتمام کار، دکمه “اجرای درون ریز” زیر گزینه WordPress مشاهده خواهد شد.
روی این دکمه کلیک کنید.
در صفحه بعدی از شما خواسته می شود که یک فایل xml. را از کامپیوتر خود بارگذاری کنید. روی دکمه Browse کلیک کنید.
فایلی که در مرحله اول دانلود کرده اید را پیدا کنید. سپس روی دکمه Upload file و سپس “بارگذاری پرونده و درون ریزی آن” کلیک کنید.
صفحه ای مشابه شکل زیر به شما نشان داده می شود.
وردپرس قبل از درون ریزی نوشته ها از شما سؤال می کند که آیا می خواهید آنها را تحت عنوان نویسنده اصلی خود وارد کنید یا می خواهید آنها را به نویسنده دیگری اختصاص دهید. این انتخاب کاملاً به عهده شماست.
همچنین گزینهای وجود دارد که پیوستهای فایل دانلود و درون ریزی شده را خوانده و این امکان را برای شما فراهم می کند تا تصاویر نوشته خود را درون ریزی کنید.
اگر می خواهید تصاویر نوشته را درون ریزی کنید، این گزینه را فعال کنید مگر اینکه بخواهید آنها را بعداً به صورت دستی اضافه کنید که کاری سخت و طاقت فرسا است.
وقتی انتخاب خود را انجام دادید، روی دکمه تأیید کلیک کنید.
بسته به حجم محتوایی که درون ریزی می کنید، این کار ممکن است مدتی طول بکشد. با این حال ، وردپرس به شما اطلاع می دهد که زمان انجام این فرآیند چقدر است.
به این ترتیب شما موفق شده اید که محتوای وب سایت خود را منتقل کنید.
بهترین افزونه های درون ریزی و برون بری وردپرس
یک راه حل ساده تر برای برون بری/درون ریزی اطلاعات در وردپرس استفاده از افزونه ها است. ابزار درون ریز وردپرس به شما امکان می دهد تا محتوای وبلاگ خود را از یک سایت به سایتی دیگر منتقل کنید. اما این تمام کاری است که این ابزار برای شما انجام می دهد.
افزونه هایی که در این مقاله به عنوان بهترین افزونه های درون ریزی/برون بری وردپرس معرفی می شوند، دارای رابط گرافیکی کاربرپسند و زیبایی بوده و برخی از آنها برای کاربردهای دیگری مانند درون ریزی/برون بری اکانت کاربر یا سفارشات ووکامرس طراحی شده اند. در ادامه آموزش به معرفی این افزونه ها می پردازیم.
Widget Importer & Exporter (بهترین افزونه های درون ریزی و برون بری وردپرس)
اگر ابزارکی در سایت خود دارید که به آن بسیار علاقه داشته و می دانید از نظر تبدیل برای یکی از سایتهای شما بسیار مؤثر بوده، می توانید این ابزارک را در یک سایت دیگر بدون نیاز به ساخت آن از ابتدا بسازید.
افزونه Widget Importer & Exporter یکی از بهترین افزونه های درون ریز و برون بری اطلاعات در وردپرس است که می توانید از آن برای برون بری داده ها از یک سایت و درون ریزی آنها در سایت دیگر استفاده کنید.
Customizer Export/Import
اگر قالبی را در سایت خود دارید که دقیقاً همان است که می خواهید و می خواهید آن را در سایت دیگری کپی کنید، افزونه Customizer Export/Import می تواند به شما کمک کند.
اما قبل از آن باید مطمئن شوید که قالب شما از سفارشی ساز وردپرس برای تنظیماتش استفاده می کند و قالب فعال نیز هست. پس از آن می توانید تنظیمات را مستقیماً از رابط سفارشی ساز منتقل کنید. همه تنظیمات و گزینه ها قابل انتقال هستند.
هنگام ایمپورت کردن، شما می توانید تصاویر را نیز حذف کنید. توسعه دهندگان با استفاده از فیلترها می توانند گزینه هایی که جزء سفارشی ساز نیستند را فیلتر کنند. پس از اتمام درون ریزی، صفحه رفرش می شود و همه تغییرات نمایش داده می شود.
Export All URLs
Export All URLs یک افزونه ساده است که در سایت شما صفحه ای ایجاد می کند که در آن همه عناوین، دسته ها و URL ها قرار دارد. از آنجا می توانید تمام نوشته ها و برگه های منتشر شده خود و همچنین نوشته هایی که برای انتشار زمان بندی شده اند را به سرعت بررسی کنید. شما می توانید داده ها را برون بری کرده و آنها را بر اساس نوع پست دسته بندی کنید.
افزونه Export All URLs زمانی مفید است که بخواهید تمام URL ها را برای سایت خود بررسی کنید یا وقتی سعی در ریدایرکت 301 با استفاده از htaccess. دارید. شما می توانید URL های نویسنده را فیلتر کرده و نام های مورد نظر خود را به فایل های CSV اختصاص دهید ، و همچنین برای محافظت از داده های حساس نام فایل ها را بطور تصادفی ایجاد کنید.
Woo Import Export
افزونه Woo Import Export یک افزونه پرمیوم برون بری و درون ریزی وردپرس است که تنها برای فروشگاه های WooCommerce کار می کند. شما با این افزونه می توانید برون بری و درون ریزی معمولی را مانند سایر افزونه ها انجام دهید اما دارای فیلترینگ پیشرفته و مدیریت فیلد پیشرفته است و حتی می توانید برون بری یا درون ریزی داده ها را در فواصل زمانی مشخص برنامه ریزی کنید.
امیدواریم این آموزش مورد توجه و استفاده شما قرار گرفته باشد.
سلام بسیار ممنون